Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Zamjenik voditelja kuhinje (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Koločep
Rok prijave:
17.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KOLOČEP, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kontakt:
Ostale informacije:
Zakorači u svijet Dubrovnik Sea Sun Hotela – spoj sunca, mora i vrhunskog ugostiteljstva.
Dobrodošli u Dubrovnik Sea Sun, obitelj raznolikih boutique hotela na predivnom dubrovačkom području. Nismo samo hotelska tvrtka; ciljamo gostima biti pripovjedači i tvorci nezaboravnih uspomena.
Pridruži se DSSH timu na poziciji: Zamjenik voditelja kuhinje (m/ž)
Mjesto rada: Kalamota Beach House - otok Koločep
Period rada: travanj 2024. - studeni 2024.
U DSSH ne nudimo ti samo posao; pozivamo te da budeš dio veselog, motiviranog i dugoročnog tima. Nudimo ti: Osiguran smještaj u neposrednoj blizini hotela
Dva ukusna topla obroka dnevno
Mjesečna i godišnja financijska nagrađivanja – jer izvrsnost zaslužuje biti nagrađena
Interne i eksterne programe edukacija
Radno okruženje koje nije samo dinamično, već i stabilno
Mogućnosti napredovanja i stalnog zaposlenja

Opis poslova: Priprema i kontrolira potrebnu količinu namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika kao i po naputku neposrednog nadređenog (prema normativima)
U suradnji s voditeljem kuhinje organizira cjelokupni rad u kuhinji te pomaže da poslovi u kuhinji teku organizirano i učinkovito
Sudjeluje u planiranju i kontroli upotrebe i skladištenja namirnica i brine o svježini sastojaka
Surađuje u izradi menija i proaktivno sudjeluje u izvedbi i prezentaciji gastronomskih iskustava
Posebnu pažnju pridaje dekoraciji i prezentaciji jela
Kontrolira kvalitetu hrane po utvrđenim standardima
Poštiva HACCAP sustav
Pravilno i svjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje
Vodi brigu o osobnoj higijeni, urednosti, te ljubaznom i pristojnom ponašanju prema gostima i kolegama
Obavlja sve druge poslove iz svog djelokruga po nalogu poslodavca
Potrebna znanja i vještine: SSS ugostiteljskog smjera
Minimalno 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
Preciznost, točnost i urednost
Timski rad, samostalnost u radu, kreativnost i proaktivnost
Poznavanje engleskog jezika u govoru
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141318378
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.