Voditelj / voditeljica kuhinje  HZZ OGLAS

14 dana do isteka
Poslodavac:
BO HOTEL PALAZZO društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i turizam
Kategorija:
Mjesto rada:
Poreč-Parenzo
Rok prijave:
31.12.2025.

Nagrade i certifikati

Luppa certifikat Top Workplace 2024
Nositelj Top Workplace nagrade za 2024. g. koja se dodjeljuje organizacijama koje su ostvarile izvanredne rezultate, nadmašujući tržišne i industrijske standarde za 20%.

O poslu

Mjesto rada:
POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
BO HOTEL PALAZZO društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i turizam
Kontakt:
Ostale informacije:
Tražimo strastvenog i iskusnog Šefa/Šeficu kuhinje koji će voditi naš kulinarski tim i kreirati nezaboravna gastronomska iskustva u našem prestižnom hotelu s 5 zvjezdica u srcu Poreča. Ako ste lider, inovator i majstor u spajanju tradicije i modernih kulinarskih trendova, ovo je prilika za Vas. Ključne odgovornosti: Vođenje kuhinje: Organizacija, nadzor i motivacija kompletnog kuhinjskog tima.
Kreiranje jelovnika: Osmišljavanje sezonskih i a la carte jelovnika koji odražavaju visoku kvalitetu i mediteransku inspiraciju.
Kontrola kvalitete: Osiguravanje dosljedno visoke kvalitete svih pripremljenih jela i prezentacija.
Upravljanje troškovima: Učinkovito upravljanje namirnicama, nabavom i zalihama, uz optimizaciju troškova.
Higijena i standardi: Stroga primjena HACCP sustava i svih higijenskih standarda.
Edukacija tima: Osposobljavanje i razvoj vještina članova tima.
Idealni kandidat/kandidatkinja posjeduje: Najmanje 3 godine iskustva na poziciji Šefa/Šefice kuhinje ili Sous Chefa u hotelu visoke kategorije (4* ili 5*).
Izvrsno poznavanje mediteranske i internacionalne kuhinje.
Izražene organizacijske i liderske vještine.
Sposobnost rada pod pritiskom i učinkovitog rješavanja problema.
Poznavanje engleskog ili njemačkog jezika.
Strast prema gastronomiji i posvećenost detaljima.
Nudimo Vam: Rad u luksuznom i poticajnom okruženju hotela s dugom tradicijom.
Konkurentna plaća i atraktivan paket benefita.
Mogućnost stalnog stručnog usavršavanja i napredovanja.
Obezbjeđen smještaj i topli obroci (ako je potrebno).
Priliku da ostavite svoj kulinarski potpis u jednoj od najljepših destinacija na Jadranu.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
159368497
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.