Voditelj / voditeljica kuhinje HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Kreiranje jelovnika: Osmišljavanje sezonskih i a la carte jelovnika koji odražavaju visoku kvalitetu i mediteransku inspiraciju.
Kontrola kvalitete: Osiguravanje dosljedno visoke kvalitete svih pripremljenih jela i prezentacija.
Upravljanje troškovima: Učinkovito upravljanje namirnicama, nabavom i zalihama, uz optimizaciju troškova.
Higijena i standardi: Stroga primjena HACCP sustava i svih higijenskih standarda.
Edukacija tima: Osposobljavanje i razvoj vještina članova tima.
Idealni kandidat/kandidatkinja posjeduje: Najmanje 3 godine iskustva na poziciji Šefa/Šefice kuhinje ili Sous Chefa u hotelu visoke kategorije (4* ili 5*).
Izvrsno poznavanje mediteranske i internacionalne kuhinje.
Izražene organizacijske i liderske vještine.
Sposobnost rada pod pritiskom i učinkovitog rješavanja problema.
Poznavanje engleskog ili njemačkog jezika.
Strast prema gastronomiji i posvećenost detaljima.
Nudimo Vam: Rad u luksuznom i poticajnom okruženju hotela s dugom tradicijom.
Konkurentna plaća i atraktivan paket benefita.
Mogućnost stalnog stručnog usavršavanja i napredovanja.
Obezbjeđen smještaj i topli obroci (ako je potrebno).
Priliku da ostavite svoj kulinarski potpis u jednoj od najljepših destinacija na Jadranu.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
