Kuhar / kuharica HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Ako ste vješti, brzi i posvećeni visokoj kvaliteti jela, pozivamo Vas da se prijavite! Ključne odgovornosti: Priprema jela: Samostalna priprema i termička obrada svih vrsta jela (hladna i topla predjela, glavna jela, deserti) prema standardima hotela i uputama Šefa kuhinje.
Rad na sekciji: Učinkovit i samostalan rad na određenoj kuhinjskoj sekciji (npr. a la carte, buffet, slastičarstvo).
Kontrola namirnica: Pravilno skladištenje, manipulacija i održavanje svježine namirnica.
Higijena i čistoća: Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme u skladu s HACCP standardima.
Suradnja: Aktivna komunikacija i suradnja s ostalim članovima tima u kuhinji i restoranu.
Idealni kandidat/kandidatkinja posjeduje: Najmanje 2 godine relevantnog iskustva na poziciji Kuhara/Kuharice, po mogućnosti u hotelima ili restoranima više kategorije.
Poznavanje modernih tehnika kuhanja i visokih higijenskih standarda.
Spremnost za timski rad, fleksibilnost i proaktivan pristup.
Brzina i preciznost u pripremi i serviranju jela.
Posvećenost detaljima i kvaliteti prezentacije.
Nudimo Vam: Rad u prestižnom objektu na atraktivnoj lokaciji u Poreču.
Stimulativna primanja u skladu s Vašim iskustvom i zalaganjem.
Organiziran smještaj i topli obroci (ako je potrebno).
Rad u profesionalnom, ugodnom i podržavajućem okruženju.
Mogućnost stručnog usavršavanja i dugoročne suradnje.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
