Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 20.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/voditeljica gradske kazališne kuće bjelovar  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR, javna ustanova
Kategorija:
Mjesto rada:
Bjelovar
Rok prijave:
20.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
BJELOVAR, BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
2 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR, javna ustanova
Kontakt:
pisana zamolba: Ivana viteza Trnskog 8E, Bjelovar
Ostale informacije:
Na temelju članka članka 10. i 13. Statuta Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar ( Ur.broj 269/2024 od 20.ožujka 2024.) i članka 11. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar ( Ur.broj 306/2024 od 29.ožujka 2024.), ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, dana 10. travnja 2024. raspisuje NATJEČAJ za imenovanje Voditelja/Voditeljice Gradske kazališne kuće Bjelovar (m/ž) na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju tri mjeseca.
Za voditelja /voditeljicu Gradske kazališne kuće Bjelovar može biti imenovana osoba koja ispunjava slijedeće uvjete: Opći uvjeti: - punoljetnost, - hrvatsko državljanstvo, - zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima Osim općih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete: – završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu (VII/1) sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju s područja društvenih ili humanističkih znanosti ili umjetničkog područja - najmanje dvije ( 2) godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci - izražena komunikativnost i organizacijske sposobnosti
Voditelja/Voditeljicu Gradske kazališne kuće Bjelovar imenuje ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.
Prijavi na natječaj kandidati su obvezni priložiti osnove repertoara te detaljan repertoar za jednu godinu koji obavezno sadrži financijski i operativni plan ostvarenja predloženog programa.
Osnove repertoara kao i detaljan repertoar za jednu godinu koji sadrži financijski i operativni plan ostvarenja programa sastavni je dio ovog natječaja.
Na natječaj mogu se javiti osobe oba spola.
Uz vlastoručno potpisanu prijavu, kandidati su obvezni priložiti: – dokaz o stručnoj spremi (diploma u izvorniku ili ovjerenoj preslici), – dokaz radnog iskustva u struci (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili drugi odgovarajući dokaz o radnom iskustvu u izvorniku ili ovjerenoj preslici) – vlastoručno potpisani životopis s opisom dosadašnjeg rada, - dokaz o hrvatskom državljanstvu ( preslik domovnice, osobne iskaznice ili putovnice) – prijedlog osnove repertoara i detalja repertoar za jednu godinu koji obavezno sadrži financijski i operativi plan ostvarenja programa.
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmotriti.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Osoba koja je podnijela nepotpunu prijavu, neće biti pozvana na dopunu dokumentacije.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i njena se prijava neće razmatrati.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze o ostvarivanju prava prednosti u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužan je uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, kao i rješenje, odnosno potvrdu o priznatom statusu, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.), kao i svu ostalu dokumentaciju sukladno posebnim propisima.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, 121/17 i 98/19) dužni su dostaviti sve dokaze iz članka 103. citiranog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Prijave na natječaj s obveznom dokumentacijom dostavljaju se, u roku od 8 dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama „, preporučeno ili osobno na adresu: „Kulturni i multimedijski centar Bjelovar“, Ulica Ivana viteza Trnskog 8e, 43000 Bjelovar s naznakom „natječaj za Voditelja/Voditeljicu Gradske kazališne kuće Bjelovar“-ne otvarati.
Prijave će razmatrati tročlano Povjerenstvo Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar koje će imenovati ravnatelj. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni najkasnije u roku 45 dana od podnošenja zadnje prijave na natječaj .
Kulturni i multimedijski centar Bjelovar zadržava pravo poništenja natječaja bez posebnog obrazloženja za isto. Izrazi koji se koriste u natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.
Opis poslova: 1. organizira i vodi rad Ustrojstvene jedinice Gradske kazališne kuće Bjelovar, 2. operativno realizira umjetnički plan i program kazališne kuće, 3. predlaže osnove repertoara te detaljan repertoar za jednu godinu i odgovoran je za njegovo umjetničko ostvarivanje, 4. priprema organizaciju predstava i drugih scenskih događanja u KMC-u ( zgradi Doma kulture) od prve probe do zadnje izvedbe predstave, 5. radi na stalnom unapređivanju i osuvremenjivanju programa i tehnoloških uvjeta, u cilju što uspješnijeg ostvarivanja programske djelatnosti kazališne kuće, 6. prati i dogovara natječaje na nacionalnoj i europskoj razini za projekte iz nadležnosti kazališne djelatnosti te priprema natječajnu dokumentaciju i izvještava o provedbi projekata 7. koordinira događanja u Domu kulture 8. dogovara i predlaže elemente za ugovor o ostvarivanju umjetničkih djelatnosti kazališne kuće, 9. kontaktira s drugim kazalištima, te pojedinim umjetnicima i drugim suradnicima u zemlji i inozemstvu, 10. priprema i predlaže plan i program gostovanja na festivalima u zemlji i inozemstvu, 11. obavlja i druge poslove po nalogu ravnatelja vezano uz radno mjesto i programsko djelovanje Centra 12. za svoj rad odgovoran je ravnatelju
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142585646
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.