Voditelj/ica restorana HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
word
Glavne odgovornosti: Upravljanje svakodnevnim radom restorana prema hotelskim standardima
Poznavanje gastronomije i enologije
Vještine upravljanja timom
Organizacija smjena, rasporeda i operativnih procedura
Aktivna prisutnost u restoranu i profesionalna komunikacija s gostima
Osiguravanje iznimne kvalitete usluge i rješavanje posebnih zahtjeva
Suradnja s kuhinjom na usklađivanju operativnog tijeka rada
Kontrola troškova, inventara i narudžbi
Održavanje higijenskih i sigurnosnih standarda
Praćenje rezultata, izrada izvješća i provedba mjera za poboljšanje poslovanja
Uvjeti: SSS - poželjno turističko – hotelijerskog smjera
Poželjno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji
Poželjno radno iskustvo u hotelima iste kategorizacije
Izvrsne komunikacijske i liderske vještine
Visoka razina profesionalnosti i usmjerenosti na goste
Znanje engleskog jezika; dodatni jezici su prednost
Znanje rada u MS Office paketu
Nudimo: Profesionalno i poticajno okruženje
Mogućnost usavršavanja i napredovanja
Stimulativna primanja i benefite
Kako se prijaviti? Molimo zainteresirane kandidate da pošalju životopis i motivacijsko pismo na: [email protected] Rok za prijave: 15.01.2026. Samo kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
