Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 26.04.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Specijalist agencijskog rada (m/ž)

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. vodeća je tvrtka na hrvatskom tržištu u domeni privremenog zapošljavanja. Od samog otvaranja u 2004. godini tržišni smo lider te koristan i kvalitetan partner vodećih tvrtki hrvatskog gospodarstva. Naša je vizija nametnuti se još snažnije na hrvatskom tržištu i postati još kvalitetniji partner svim postojećim i budućim klijentima. Ponosimo se timom mladih, odgovornih, ambicioznih i kreativnih osoba – naših djelatnika.

Postojeću mrežu poslovnica na području RH, jedinstvenu na tržištu privremenog zapošljavanja, želimo osnažiti s novim djelatnikom na poziciji:

SPECIJALIST AGENCIJSKOG RADA (m/ž)
Mjesto rada: Split
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Odgovornosti i zaduženja osoba na ovom radnom mjestu biti će rad s postojećim klijentima, pridobivanje novih klijenata, selekcija radnika u privremenom zapošljavanju, prodaja usluga poslovnice, aktivno praćenje poslovanja i tržišta, izrada izviješća i analiza.

Ukoliko dobro poznajete tržište rada i gospodarsko-ekonomske prilike na svom području, imate visoki nivo komunikacijskih i prezentacijskih vještina, ambiciozni ste, motivirani, spremni na usavršavanje i ispunjavanje misije i vizije tvrtke, imate timski duh, služite se engleskim jezikom, računalom i imate vozačku dozvolu B kategorije – javite nam se s punim povjerenjem!

Nudimo stimulativne uvjete rada, edukacije i usavršavanja, rad s vodećim hrvatskim tvrtkama te u stimulativnoj i ugodnoj radnoj sredini.

Smatrate li da ste spremni prihvatiti izazov, pridružite se našem timu!

Ukažite nam povjerenje i javite nam se do 26.04.2015. na: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro