Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.06.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

TRAŽIMO SOS MAME!


Udruga SOS Dječje selo Hrvatska
Zavrtnica 5/III, 10000 Zagreb

raspisuje: NATJEČAJ

za poslovnu poziciju: SOS mama
više izvršitelja (ž/m)


Udruga SOS Dječje selo Hrvatska dio je svjetske nevladine humanitarne organizacije SOS Kinderdorf International. Na području Hrvatske djeluje već 25 godina. Od osnivanja do danas u našim SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci brinemo za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Temelj rada organizacije SOS Dječje sela i odgojnog pristupa je obiteljski koncept sa SOS mamom kao stručno osposobljenom osobom za skrb o djeci s kojima živi u zajedničkom kućanstvu, brine o njima i njihovom razvoju i odrastanju.

SOS mama svojom brigom, ustrajnošću, nježnošću, odgovornošću i stručnim znanjem čini oslonac svakodnevnog djetetovog života. Odabir ovog poziva je životni izbor kojim SOS mame i postaju temeljem obitelji zajedno s povjerenom im djecom. Svojim osobinama i vještinama SOS mama nastoji djeci stvoriti osjećaj pripadnosti i ljubavi, te osigurati uvjete za bezbrižno i sretno djetinjstvo. SOS mama izazovan je poziv koji zahtjeva najviši stupanj odgovornosti.

Kandidati za SOS mame prolaze nekoliko selekcijskih postupaka, a izabrani kandidati u statusu pripravnice SOS mame prolaze edukaciju koja se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela (rad uz podršku SOS mame mentorice).

Volite djecu i željeli biste djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti stalan i siguran dom. Spremni ste svoje znanje i kreativnost odgovorno i profesionalno posvetiti odgoju djece, a zadovoljavate slijedeće uvjete:

  • Spremni ste živjeti i raditi u jednom od SOS Dječjih sela, voditi vlastito kućanstvo i brigu o djeci
  • Imate najmanje srednju stručnu spremu (SSS)
  • Emocionalno ste stabilni
  • Tolerantni ste i pouzdani
  • Spremni ste na kontinuirano učenje i usavršavanje na području odgoja djece
  • Prihvaćate različitosti i spremni ste na timski rad
  • I više od svega motivirani za rad s djecom

Kao dodatne informacije za Vas smo pripremili brošuru ''U sigurnim rukama - uloga SOS mame''. Pogledajte je i saznajte više o pozivu SOS mame!

Prijavite se i postanite SOS mama.


Rok za podnošenje prijava je 11. lipanj 2017.

Za prijavu na natječaj pošaljite prijavu (životopis i pismo motivacije) elektroničkom poštom na posao@sos-dsh.hr s naznakom ''Za natječaj - SOS mama''
ili
poštom, u slučaju da ne koristite elektroničku poštu, na adresu: SOS Dječje selo Hrvatska, ''Za natječaj – SOS mama'', Zavrtnica 5/III kat, 10000 Zagreb.

Veselimo se Vašoj prijavi, te se iskreno nadamo da ćemo shodno Vašem životopisu i motivacijskom pismu u Vama prepoznati potencijalnu kandidatkinju za SOS mamu (m/ž).


Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare