Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Referent za posjetitelje (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
GRADSKI MUZEJ SENJ
Kategorija:
Mjesto rada:
Senj
Rok prijave:
19.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
SENJ, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Njemački jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike word
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
GRADSKI MUZEJ SENJ
Kontakt:
pisana zamolba: Gradski muzej Senj, Milana Ogrizovića 5, 53270 Sen
Ostale informacije:
UVJETI RADNIH MJESTA
Kandidati pored općih uvjeta predviđenih Zakonom o radu moraju zadovoljavati sljedeće uvjete:
- srednja stručna sprema
- poznavanje rada na računalu (MS Office)
- znanje jednog svjetskog jezika
- probni rad 2 mjeseca
Radna mjesta nalažu preraspodjelu radnog vremena.
Na Natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Uz pisanu prijavu na javni natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokaze u preslici, kojima kandidati dokazuju da ispunjavaju formalne uvjete natječaja:
- životopis
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (svjedodžba)
- dokaz o poznavanju stranog jezika (preslika svjedodžbe, uvjerenja, potvrda i sl.)
- dokaz o poznavanju rada na računalu (preslika svjedodžbe, uvjerenja, potvrda i sl.)
- osobna iskaznica ili domovnica
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kandidatkinje ne vodi kazneni postupak
(ne starije od šest mjeseci)

Tražena dokumentacija dostavlja se u preslici, a može se dostaviti i u originalu ili ovjerenoj preslici. Prije zasnivanja radnog odnosa kandidat je dužan poslodavcu dostaviti na uvid originalne dokumente za koje je u prijavi dostavio preslike istih.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

II.ODABIR KANDIDATA
Za Kandidate koji budu ispunjavali formalne uvjete iz natječaja provest će se provjera znanja i sposobnosti. Provjeru znanja i sposobnosti provodi Povjerenstvo imenovano od strane Upravnog vijeća Gradskog muzeja Senj.
Provjera znanja i sposobnosti sastoji se od pisanog testiranja i razgovora (intervjua). Za svaki dio provjere kandidatu se dodjeljuje određen broj bodova u rasponu od 1 do 50, sveukupno najviše 100 bodova. Pisana provjera sastoji od 10 pitanja za koji točan odgovor se dobiva po 1 bod, ukupno najviše 10, nakon čega se dobiveni rezultat ponderira s koeficijentom 5,00, a tako dobiveni broj predstavlja broj ostvarenih bodova na pisanoj provjeri.
Da bi pristupili razgovoru kandidati moraju ostvariti 50% točnih odgovora na pisanoj provjeri tj. najmanje 25 bodova, nakon čega će samo kandidati koji su ostvarili najmanje 50% točnih odgovora na pisanoj provjeri pisanim putem biti pozvani na razgovor (intervju) kako bi se utvrdile sposobnosti i motivacija za obavljanje poslova radnog mjesta i specifične radne dinamike.
Razgovor sa svakim kandidatom pojedinačno obavlja imenovano Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam radnika u Gradskim muzej Senj. Svi kandidati koji pristupe razgovoru odgovaraju na istih 5 pitanja. Svaki član Povjerenstva za provedbu natječaja za prijam radnika u Gradski muzej Senj za svako pitanje kandidatu dodjeljuje određen broj bodova u rasponu od 1 do 10, a kandidat može ostvariti ukupno najviše 50 bodova, sve na način da se broj bodova koji su članovi povjerenstva dodijelili pojedinom kandidata zbraja te nakon toga dobiveni rezultat dijeli s brojem članova Povjerenstva. Za kandidata koji ne pristupi intervjuu, smatra se da je povukao prijavu na Natječaj.
Nakon obavljenog razgovora sačinjava se pisano izvješće na temelju kojeg se predlaže Upravnom vijeću donošenje odluke o zasnivanju radnog odnosa s kandidatom koji je na pisanom testiranju i obavljenom razgovoru pokazao najbolju sposobnost i motivaciju za oglašeno radno mjesto, a to je onaj kandidat koji je ostvario najveći broj bodova.
III.PREDNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU
Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan je u prijavi za natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarenje tog prava, dužan je uz prijavu za Oglas priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta.
Pozivaju se sve osobe iz članka 102. stavak 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) da uz prijavu na Oglas dostave dokaze iz članka 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 ,a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na slijedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na Oglas dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune i nepravovremene prijave na natječaj, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
O rezultatima izbora po ovom Natječaju kandidati će biti obaviješteni najkasnije u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.
Gradski muzej Senj zadržava pravo poništiti ovaj natječaj i ne zaposliti niti jednog kandidata.
IV. OPIS POSLOVA: prodaje pojedinačne i grupne ulaznice na tvrđavi Nehaj i u Muzeju te suvenire, muzejska izdanja i druge materijale na prodajnom mjestu
daje informacije posjetiteljima o kulturnoj baštini Senja
prema potrebi dežura na otvorenjima izložaba i drugim događanjima na tvrđavi Nehaj i u Muzeju
postavlja informativne i promidžbene materijale u prostor u kojemu radi
provodi aktivnosti vezane za prijem i kretanje posjetitelja Tvrđavom i Muzejom
provodi aktivnosti vezane za skladno funkcioniranje izložbenog i ostalog prostora za posjetitelje
po potrebi snima i prikuplja tematsku, foto, video i audio dokumentaciju
obavlja i druge poslove po nalogu ravnatelja u okviru svojih prava i obveza
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142510016
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.