Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik/radnica za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama sa invaliditetom  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
UDRUGA "TREĆA ŽIVOTNA DOB"
Kategorija:
Mjesto rada:
Trpinja
Rok prijave:
07.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
TRPINJA, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
15
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
UDRUGA "TREĆA ŽIVOTNA DOB"
Kontakt:
osobni dolazak: VELIKA 1, TRPINJA 32 224
Ostale informacije:
Udruga „Treća životna dob„ na temelju Odluke Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike o financiranju, KLASA: 984-01/23-01/29, URBROJ: 524-07-02-01-01/3-24-32 od 28.ožujka 2024. godine i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., Poziv Zaželi prevencija institucionalizacije ,broj poziva: SF.3.4.11.01., Udruga „Treća životna dob“ objavljuje JAVNI POZIV za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „Zaželi bolji život u trećoj životnoj dobi“ kodni broj:SF.3.4.11.01.0424
Radno mjesto: Radnik/ca za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama sa invaliditetom Broj potrebnih radnika/radnica: 15 Mjesto rada: naselja Općine Trpinja Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme u trajanju 30 mjeseci, uz probni rad u trajanju od 3 (tri) mjeseca. Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Riječi i pojmovi u ovom Javnom pozivu koji imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod, neovisno u kojem rodu su navedeni.
Opis poslova: • organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i sl.) • obavljanje kućanskih poslova (pranje suđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje ogrijeva, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i sl.) • održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i sl.) • zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba
Pružatelj usluge će pružiti uslugu za minimalno 6 pripadnika ciljne skupine.
Na javni poziv mogu se prijaviti osobe oba spola, sa najviše završenom srednjom školom.
Prijava na Javni poziv mora sadržavati: 1. ispunjen i vlastoručno potpisan obrazac prijave na Javni poziv (na obrascu 1. objavljenom uz Javni poziv) 2. životopis ( obavezno navesti kontakt broj telefona) 3. presliku važeće osobne iskaznice ili presliku domovnice, 4. dokaz o završenom stupnju obrazovanja (preslika svjedodžbe-ako je primjenjivo, za osobe bez završenog osnovnoškolskog obrazovanja izjava kandidata/kandidatkinje da nema završenu osnovnu školu) 5. elektronički zapis o radnom stažu ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 6. vlastoručno potpisanu izjavu o suglasnosti za obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja (na propisanom obrascu 2. objavljenom uz Javni poziv)
Obrazac prijave na javni poziv (obrazac 1.) te obrazac izjave o suglasnosti za obradu osobnih podataka (obrazac 2.) može se preuzeti na Internet stranici udruge „Treća životna dob“ www.trecazivotnadob.hr ili osobno u prostoru udruge „Treća životna dob“ Velika 1, Trpinja , radnim danom od 7.00-15.00 sati.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u Javnom pozivu te koja je vlastoručno potpisana.
Nepravodobne i nepotpune prijave koje ne ispunjavaju uvjete iz Javnog poziva neće se razmatrati.
Prijave se podnose u zatvorenoj omotnici osobno u sjedištu udruge na adresi : Treća životna dob“ Velika 1, Trpinja, radnim danom od 7.00-15.00 sati, od dana objave (30.04.2024.g do 07.05.2024.g) Javnog poziva na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Internet stranici udruge „Treća životna dob“ www.trecazivotnadob.hr
Udruga “Treća životna dob“ Velika 1, 32 224 Trpinja s naznakom Prijava na javni poziv za zapošljavanje "Zaželi bolji život u trećoj životnoj dobi"
Sa kandidatima/kandidatkinjama čije su prijave pravodobne , potpune i koji ispunjavaju uvjete iz Javnog poziva održati će se razgovor (intervju) . Vrijeme i mjesto održavanja razgovora (intervjua) sa kandidatima/kandidatkinjama bit će upućen pisanim putem elektroničkom poštom i/ili SMS-om. najmanje 2 (dva) dana prije održavanja razgovora (intervjua). Za kandidata/kandidatkinju koji ne pristupi razgovoru , smatrat će se da je povukao prijavu na Javni poziv.
Odluka o izboru kandidata biti će objavljena na Internet stranici Udruge „ Treća životna dob“ https://www.trecazivotnadob.hr/ Izabrane kandidatkinje / kandidati prije zasnivanja radnog odnosa obvezni su dostaviti: - potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova predmetnog radnog mjesta - uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidatkinja/kandidata ne vodi kazneni postupak Kandidati/kandidatkinje prijavom na javni poziv pristaju da se njihovi osobni podaci objave na službenoj internet stranici i oglasnoj ploči udruge „Treća životna dob“, a u svrhu provedbe ovog javnog poziva te da udruga „Treća životna dob“, prikupljene podatke na temelju ovog javnog poziva, obrađuje u obimu i u svrhu provedbe javnog poziva, od strane ovlaštenih osoba za provedbu istoga.
Informacije vezane uz javni poziv mogu se dobiti u prostorijama udruge „Treća životna dob“ Velika 1 ,Trpinja ili na telefon 099 857 3496.
Udruga „Treća životna dob“ zadržava pravo poništenja Javnog poziva bez posebnog objašnjenja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143078791
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.