Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.05.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodavač (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
02.05.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kruna Trade doo u sastavu Kruna Grupe renomirana je tvrtka sa 33-godišnjom tradicijom u distribuciji brandirane odjeće i obuće. Tvrtka je generalni distributer renomiranih svjetskih brandova O'Neill, Bench, Blend, Henri Lloyd. Tvrtka ima 11 trgovina na vrhunskim lokacijama u Splitu i Zagrebu te veliki broj veleprodajnih kupaca diljem Hrvatske i regije.

Opis posla:
Vaše glavne odgovornosti uključuju posluživanje kupaca, slaganje robe u prodajnom prostoru i u skladištu trgovine, deklariranje, brigu o izgledu i čistoći prodajnog mjesta, brigu o izloženosti robe, izradu narudžbi za nadopunu asortimana. Posao se obavlja na puno radno vrijeme.
Posebne pogodnosti:
Rad u ugodnom ambijentu, rad s vrhunskim modnim brandovima, stalan posao, mogućnost napredovanja do zamjenika voditelja te voditelja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
srednja stručna sprema (poželjno trgovačka škola), višegodišnje iskustvo u prodaji (poželjno tekstil), dobro znanje rada na računalu (MS Office), poznavanje engleskog jezika, odgovornost i samostalnost u radu, motiviranost za rad i usvajanje novih znanja, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, praćenje modnih trendova

Prijave isključivo putem mail-a [email protected] uz obvezno prilaganje fotografije, životopisa s kontakt podatcima, potvrde o obrazovanju.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina