Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pripravnik/ca u odjelu za ugovaranje  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
HŽ INFRASTRUKTURA d.o.o. za upravljanje, održavanje i izgradnju željezničke infrastrukture
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
23.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
HŽ INFRASTRUKTURA d.o.o. za upravljanje, održavanje i izgradnju željezničke infrastrukture
Kontakt:
pisana zamolba: Zagreb, Mihanovićeva ulica 12
Ostale informacije:
HŽ INFRASTRUKTURA D.O.O., ZAGREB, MIHANOVIĆEVA ULICA 12 objavljuje dana 15. 4. 2024. godine
NATJEČAJ za prijem pripravnika na određeno vrijeme
1. SEKTOR PRAVNIH POSLOVA I UPRAVLJANJA LJUDSKIM POTENCIJALIMA
Odjel za ugovaranje • 1 pripravnik, VSS, pravna struka Mjesto rada: Zagreb
Sukladno odredbama Zakona o radu, pripravnici su osobe koje se prvi puta zapošljavaju u zanimanju za koje su se školovale, a na natječaj se mogu prijaviti i kandidati koji imaju staž u zanimanju za koje su se školovali pod uvjetom da imaju evidentiran staž manji od 10 mjeseci na razini VŠS te manji od 12 mjeseci na razini VSS. Radni odnos s pripravnikom VŠS zasniva se radi osposobljavanja za samostalan rad i polaganja stručnog ispita, na određeno vrijeme, u trajanju od 10 mjeseci. Radni odnos s pripravnikom VSS zasniva se radi osposobljavanja za samostalan rad i polaganja stručnog ispita, na određeno vrijeme, u trajanju od 12 mjeseci. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. S kandidatima koji ispunjavaju tražene uvjete bit će proveden selekcijski intervju. Nepravodobne zamolbe neće se razmatrati. Dostavljena dokumentacija neće se vraćati kandidatima. Dokumentacija za pravovremeno zaprimljene molbe, u slučaju nejasnoća, može se naknadno provjeriti (zatražiti). U slučaju prijave na više objavljenih oglasa istovremeno, potrebno je za svaki oglas zasebno dostaviti svu traženu dokumentaciju. Natječaj će se objaviti na mrežnim stranicama društva HŽ Infrastruktura d.o.o., na društvenoj mreži LinkedIn i stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnoj stranici HŽ Infrastrukture d.o.o. Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu potrebnu dokumentaciju prema posebnim zakonima. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17, 98/19, 84/21) uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 . Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člancima 47. i 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine br. 84/21) uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti prilikom zapošljavanja iz članka 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, navedenim na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 .
Uz prijavu za natječaj potrebno je navesti osobne podatke te priložiti: • zamolbu i životopis • dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika diplome) • domovnicu (preslika) • preslike ugovora o radu za sva radna mjesta na kojima je kandidat radio s opisom poslova radnih mjesta na kojima je radio ili potvrde poslodavca o vrsti poslova koje je obavljao i trajanju radnog odnosa – nedvojben dokaz da nema radnog iskustva u traženoj struci • elektronički zapis o podacima evidentiranim u bazi HZMO-a (ERPS), ne stariji od mjesec dana • neovjerenu presliku uvjerenja nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak, ne stariji od 6 mjeseci Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta potrebno je dostaviti u roku od 8 dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici HŽ Infrastrukture d.o.o. isključivo u pisanom obliku preporučenom poštom na adresu:
HŽ Infrastruktura d.o.o. Sektor pravnih poslova i upravljanja ljudskim potencijalima (za natječaj za prijem pripravnika: navesti Sektor/Odjel/Centar/mjesto rada) Mihanovićeva ulica 12 10 000 Zagreb
Tijekom natječaja HŽ Infrastruktura d.o.o. će obrađivati osobne podatke kandidata dostavljene u prijavi, sukladno standardima Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ. Osobni podaci kandidata obrađuju se u svrhu provedbe ovog natječaja, temeljem legitimnog interesa HŽ Infrastrukture d.o.o. da kroz selekcijski proces izabere najprikladnije kandidate. Osobni podaci će biti zaštićeni od neovlaštenog pristupa i neće biti dostupni trećim osobama. Po završetku natječajnog postupka, osobni podaci kandidata bit će izbrisani iz naših strukturiranih zbirki podataka HŽ Infrastrukture d.o.o. Voditelj obrade osobnih podataka u ovom natječaju je HŽ Infrastruktura d.o.o., Mihanovićeva 12, Zagreb. Ako kandidati imaju upit ili primjedbu vezanu uz način na koji se njihovi osobni podaci obrađuju mogu ga uputiti službeniku za zaštitu osobnih podataka, na adresu elektroničke pošte: [email protected] ili dopisom na adresu društva sa naznakom: „za Službenika za zaštitu osobnih podataka“. Na isti način može se i zatražiti pristup, ispravak ili brisanje osobnih podataka. Kandidati imaju pravo uložiti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka ako smatraju da društvo ne obrađuje njihove osobne podatke u skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 5/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142633259
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.