Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb - Sesvete
Rok prijave:
12.04.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Residence grupa započela je kao mala obiteljska tvrtka 2018. godine, a danas se ponosimo lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitness centrom te pubom i brojimo 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama od 3 i 4 zvjezdice (https://www.posao.hr/tvrtka/super-igra-d-o-o-residence-grupa).

Sve naše ugostiteljske objekte krasi raznolikost, upečatljivi interijeri i moderni dizajn, tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.

Hotel Gallus 3* smješten je na istočnom dijelu Zagreba, a može se pohvaliti restoranom poznatim i izvan kruga hotelskih gostiju. Kako bi smo našim gostima pružili još bolje iskustvo želimo osnažiti naš tim i zato zapošljavamo Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž).

Opis posla:
- pomoć u pripremi hrane i svi ostali vezani poslovi po nalogu voditelja
- timski rad s naglaskom na suradnju i međusobno poštovanje

Posebne pogodnosti:

Ključ našeg uspjeha su naši zaposlenici koji svakom gostu pristupaju upravo onako kako bi pristupili gostu u vlastitom domu. Bez obzira radi li se o recepciji ili konobaru, usputnom kontaktu sa sobaricom ili onom malom detalju koji gost primjeti na tanjuru ili u besprijekorno čistoj posteljini to je ona razlika zbog koje nam se gosti uvijek vraćaju.

Raditi za Residence grupu naravno znači da ćemo cijeniti i Vaše obrazovanje i Vaše iskustvo, ali više od toga cijenit ćemo Vaš pristup našem gostu, jer oni su u jednakoj mjeri naši koliko su i osobno tvoji gosti.

Nudimo cijelogodišnji posao i mogućnost učenja i napredovanja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Znanja i kvalifikacije:
- SSS
- nužna je motiviranost za rad u kuhinji i timski duh.

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola