Ostale informacije:
Opis posla: - pripravlja potrebnu količinu namirnica, usitnjava i obrađuje do finalne obrade - primjenjuje razne tehnološke postupke u pripremi i prigotavljanju hrane - pomaže u preuzimanju namirnica, sirovina i materijala od dobavljača i sa skladišta - priprema, prigotavlja, dekorira i izdaje jela prema propisanim standardima - brine o pravilnom korištenju i čuvanju namirnica te kontrolira isteke trajanja robe - vodi brigu o čistoći i higijeni u kuhinji - prijavljuje tehničke kvarove i eventualne štete - ostali poslovi u duhu radnog mjesta po nalogu rukovoditelja Odgovornosti: - odgovornost za pravovremeno, pravilno i kvalitetno izvršavanje poslova i delegiranih zadataka - odgovornost za kvalitetu usluge i proizvoda - financijski i materijalno odgovara za lom, manjak i štetu osnovnih sredstava - odgovornost za rad prema HACCP-u Uvjeti: - minimalno 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima - poželjno iskustvo u hotelima visoke kategorije - preciznost, točnost i urednost - visoka razina odgovornosti - timski rad - kreativnost - osposobljenost za rad po HACCP sustavu - samostalnost u radu - minimalni 1 godina radnog iskustva Poslodavac nudi: - zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme s probnim radom u trajanju od 2 mjeseca - osigurani topli obrok - radnu uniformu - rad u dinamičnom i poticajnom okruženju - očekivano trajanje rada: godina dana