Njegovatelj/ica  HZZ OGLAS

10 dana do isteka
Poslodavac:
KALID društvo za trgovinu i usluge s ograničenom odgovornošću
Kategorija:
Mjesto rada:
Tinjan
Rok prijave:
09.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
TINJAN, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
KALID društvo za trgovinu i usluge s ograničenom odgovornošću
Kontakt:
mobitel: 091 7353378
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Posao njegovateljice uključuje skrb i podršku osobama koje su starije, nemoćne ili imaju posebne potrebe. Rad u smjenama, noćni rad, te rad nedjeljom i blagdanima zahtijeva predanost, suosjećajnost i spremnost pružanja kontinuirane njege korisnicima.
Glavne odgovornosti njegovateljice obuhvaćaju:
1. Briga o korisnicima:Pružanje pomoći u svakodnevnim aktivnostima kao što su higijena, oblačenje, hranjenje, mobilnost i druge aktivnosti prema potrebama korisnika.
2. Medicinska podrška: Pomaganje korisnicima u uzimanju lijekova, primjeni terapija i osiguravanje da prate preporuke zdravstvenih stručnjaka.
3. Psihološka podrška: Pružanje emocionalne podrške i razumijevanja korisnicima u teškim situacijama, te poticanje njihovog mentalnog blagostanja.
4. Pratnja i dokumentiranje: Praćenje zdravstvenog stanja korisnika, bilježenje promjena, vođenje evidencija i izvještavanje nadležnima.
5. Rad u smjenama i noćni rad: Održavanje kontinuiteta skrbi kroz rad u različitim smjenama, uključujući noćni rad, te rad tijekom vikenda i blagdana.
6. Suradnja u timu: Rad u suradnji s drugim zdravstvenim radnicima kako bi se osigurala sveobuhvatna i koordinirana skrb za korisnike.
Kandidati za poziciju njegovateljice trebaju imati:
- Iskustvo u radu s starijim, nemoćnim ili osobama s posebnim potrebama. - Empatičan pristup i sposobnost rada u stresnim situacijama. - Osnovno znanje o zdravstvenoj njezi i potrebama korisnika. - Spremnost na rad u smjenama, uključujući noćni rad, te rad vikendom i blagdanima. - Pozitivan stav prema radu u timu i dobre komunikacijske vještine.
Ponuđeni paket uključuje bruto plaću od 1300 eura mjesečno, mogućnost smještaja i pruža priliku za rad u podržavajućem okruženju, pružajući kontinuiranu podršku osobama koje trebaju njegu i pažnju, uz mogućnost prilagodbe radnog vremena i smjena.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142493973
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.