Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 26.09.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar / Cook (m/f)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Canberra, Australija
Rok prijave:
26.09.2022.

JEZIK:

Kuhar (m/ž)

Opis radnog mjesta:

Tražimo kvalificiranog kuhara za rad u Spit Shack restoranu u Canberri! U potrazi smo za energičnom i prilagodljivom osobom koja bi se pridružila našem veselom timu. Ovo radno mjesto je idealno za nekoga tko je tek završio svoje obrazovanje.

Za prijavu pošaljite svoj životopis na [email protected] ili putem linka za Brzu prijavu.

Posebne pogodnosti:

Novom zaposleniku nudimo početni ugovor na dvije godine uz mogćnost produljenja na još dvije dodatne godine. Nudimo izvrsnu priliku mladim kuharima za rad u hrvatskom restoranu u glavnom australskom gradu dok širimo svoj biznis diljem Australije.
Početna plaća je 16 000 HRK (cca. 3 000 AUD).

Pomoći ćemo vam s troškovima selidbe i smještaja u Australiji.

Znanja i kvalifikacije:

Iskustvo na sličnim / istim poslovima je poželjno, ali ne i nužno. Potrebne su kvalifikacije za kuhara (tečaj, škola...). Poznavanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole je velika prednost.

LANGUAGE:

Cook (m/f)

Job description:

We're looking for a qualified cook to work in the Spit Shack restaurant in Canberra, Australia! We are searching for an energetic and adaptable new co-worker to join our cheerful team. This position is ideal for someone who's just finished their education.

Apply by sending your CV to [email protected] or by clicking the Apply now button.

Benefits:

To our new employee we offer a starting contract for 2 years, with a possibility of an additional 2 year renewal. We are offering a wonderful opportunity for a young chef/cook to come and work in a Croatian establishment as we expand our Australian operations.
The starting paycheck is 16 000 HRK (approx. 3 000 AUD).

We will help you with relocation and boarding expenses in Australia.

Requirements and qualifications:

Previous experience in similar / same positions is desired, but it isn't required. Must have cook / chef qualifications (course, schooling...). English language and having a driver's licence is a big advantage.