Gerontodomaćin/gernotodomačica  HZZ OGLAS

11 dana do isteka
Poslodavac:
Centar za pomoć u kući Međimurske županije
Kategorija:
Mjesto rada:
Čakovec
Rok prijave:
10.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ČAKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
9
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
Centar za pomoć u kući Međimurske županije
Kontakt:
osobni dolazak: DR. IVANA NOVAKA 38, 40 000 ČAKOVEC (1.KAT)
mobitel: 099 2092613
pisana zamolba: Centar za pomoć u kući Međimurske županije, Dr. Iv
Ostale informacije:
Centar za pomoć u kući Međimurske županije dana 4. travnja 2024. godine. Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus Program „Učinkoviti ljudski potencijali u financijskom razdoblju 2021.-2027.,“Zaželi – prevencija institucionalizacije“, broj poziva: SF.3.4.11.01. Evo me 4! kodni broj: SF.3.4.11.01.0368,
Centar za pomoć u kući Međimurske županije objavljuje: JAVNI POZIV za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: GERONTODOMAĆIN/ICA 9 osoba za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Evo me 4!“ Vrsta zaposlenja : predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno vrijeme od 32 mjeseci na puno radno vrijeme, probni rad 3 mjeseca Broj osoba koje se zapošljavaju: 9 osoba koje će skrbiti za najmanje 54 korisnika mjesečno (osoba starijih od 65 godina i odraslih osoba s invaliditetom – 18 i više godina), svaka osoba za minimalno 6 korisnika mjesečno.
Predviđeno mjesto rada obavljanja poslova: 2 osobe (pružatelja usluge) na području Općine Kotoriba 1 osoba (pružatelja usluge) na području Općine Donja Dubrava 2 osobe (pružatelja usluge) na području Općine Sveta Marija (mjesto Sveta Marija i Donji Mihaljevec) 1 osoba (pružatelja usluge) na području Općine Donji Vidovec 1 osoba (pružatelja usluge) na području Općine Goričan 1 osoba (pružatelja usluge) na području Općine Pribislavec 1 osoba (pružatelja usluge) na području Općine Belica
Opis poslova: pružanje usluge potpore i podrške pripadnicima ciljne skupine - obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrijeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.), održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.), zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba pripadnika ciljnih skupina i dr.
Zaposlena osoba pružat će potporu i podršku za najmanje šest pripadnika ciljne skupine mjesečno. Predviđena visina mjesečnog primanja je minimalna bruto plaća u RH.
Uvjeti za prijam u radni odnos: STRUČNA SPREMA- minimalno završena osnovna škola
Punoljetnost
Potvrda o nekažnjavanju (ne starija od 6 mjeseci)
Zdravstvena, psihofizička sposobnost za obavljanje poslova
Poznavanje problematike vezane uz starenje i treću dob
Povjerljivost, strpljivost, empatija, predanost radu

Prednosti: Prebivalište na području mjesta rada za koje se prijavljuju (navedene Općine)
Osobe sa završenim tečajem gerontodomaćice/ina , te osobe s iskustvom rada na istim ili sličnim poslovima.
Poznavanje rada Centra za pomoć u kući Međimurske županije
Posjedovanje sanitarne knjižice za rukovanje hranom

Na javni natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Potrebna dokumentacija za prijavu na natječaj: Obrazac prijave (može se preuzeti na Internet stranici uz javni natječaj)
Životopis
Preslika osobne iskaznice
Preslika dokaza o završenom školskom obrazovanju– preslika svjedodžbe ili uvjerenja,
Uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od šest mjeseci),
Potvrda o stažu ako postoji (ne starija od 30 dana),
Vlastoručno ispunjenu i potpisanu izjavu GDPR (može se preuzeti na Internet stranici uz javni natječaj)
Liječnička potvrda o zdravstvenoj psihofizičkoj sposobnosti za rad sa starijim osobama (izdana od liječnika opće prakse, ne starija od 30 dana)
Preporuka (ako postoji)
Dokaz o završenom tečaju gerontodomaćice – preslika uvjerenja (ako postoji)

Natjecati se mogu i kandidati/kinje koji/koje nemaju dokaz o završenom tečaju za poslove gerontodomaćina/icu ili dokaz o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima, ali prednost pri zapošljavanju imaju osobe sa završenim tečajem gerontodomaćina/ice, te osobe s iskustvom u radu na istim ili sličnim poslovima ukoliko zadovolje pismeni dio testiranja. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadržava sve podatke i priloge navedene u oglasu. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Osobe koje ne podnesu pravovremenu i potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, ne smatraju se kandidatima prijavljenima na oglas te će o tome biti obaviješteni pisanim putem, a protiv te obavijesti nemaju pravo podnošenja pravnog lijeka. Za kandidate/kinje prijavljene na oglas koji/e ispunjavaju formalne uvjete i čija dokumentacija je potpuna provest će se provjera znanja i sposobnosti. Ako kandidat/kinja ne pristupi provjeri znanja, smatra se da je povukao/la prijavu na natječaj. Provjera znanja održati će se u sjedištu Centra za pomoć u kući Međimurske županije na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec (1. kat) u ponedjeljak 13. svibnja 2024. godine s početkom u 9 sati. Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a osobe su dužne prije sklapanja pisanog ugovora dostaviti na uvid originalne dokumente.

Pisane prijave na natječaj dostavljaju se u zatvorenoj kuverti poštom preporučeno ili osobno na adresu: Centar za pomoć u kući Međimurske županije, Dr. Ivana Novaka 38, 40 000 Čakovec, s naznakom: „Evo me 4 – javni natječaj za zapošljavanje“ najkasnije do 10.5.2024. godine do 12 sati. Planirani početak rada 01.06.2024. godine
Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem elektroničke pošte: [email protected] ili na 099/ 209 26 13 – Frana Lana Kanoti, ravnateljica. Natječaj će biti objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Centra za pomoć u kući Međimurske županije. Kandidati će o rezultatima javnog poziva biti obaviješteni u zakonskom roku. Nakon raspisanog natječaja ne mora se izvršiti odabir kandidata, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju javnog poziva.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142331826
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.