Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Dostavljač (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
09.12.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Domino's Pizza je najveća svjetska pizza kompanija. Mi smo svjetski lider u pizza dostavi i radimo više od 18.000 poslovnica u preko 85 zemalja svijeta.

Domino's Pizza Hrvatska je 2020.godine ušla na svjetsku kartu Domino's-a te nam je od izuzetne važnosti postaviti visoke standarde usluge na hrvatskom tržištu. Kako bi to ostvarili, potrebni su nam pouzdani, entuzijastični i visoko motivirani zaposlenici koji će naše Domino's Pizza proizvode dostaviti u najkraćem mogućem roku, prateći sve standarde i sigurnosti Domino's Pizza kompanije.

Trenutno tražimo Domino's Dostavljače za naše Domino's Pizza poslovnice u Zagrebu, a koji su voljni i željni razvijati se zajedno sa Domino's Pizza kompanijom na našem hrvatskom tržištu. Ovo je odlična prilika pridružiti se u radu svjetske kompanije. Mogućnosti za napredak su neograničene kako ćemo se širiti i otvarati nove poslovnice po cijeloj Hrvatskoj.

Opis posla:
- Dostava pizza i ostalih Domino's proizvoda pomoću električnih bicikala, svakodnevna komunikacija sa kupcima prateći visoke Domino's standarde usluge, osnovna čišćenja, početna pozicija koja omogućuje daljnje napredovanje unutar tvrtke.
Posebne pogodnosti:
Što nudimo:

Rad u dinamičnom i veselom okruženju uz mogućnost napredovanja unutar tvrke. Nudimo fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i bonuse za kvalitetan rad. Ovo je prilika za osobni rast i razvoj. Osiguravamo uniformu i električne bicikle za dostavu na trošak poslodavca te mogućnost zaposlenja na određeno ili neodređeno.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme, student servis

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vještine: komunikativnost, timski rad, odgovornost, motiviranost.

Molimo prijavite se putem 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola