Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Djelatnica/djelatnik za potporu i podršku starijim osobama  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa
Kategorija:
Mjesto rada:
Karlovac
Rok prijave:
21.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KARLOVAC, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa
Kontakt:
Ostale informacije:
Opis posla: potpora i podrška starijim osobama, tj. ciljanoj skupini. Pružanje usluge potpore i podrške uz podjelu paketa potrepština, koja uključuje: organiziranje prehrane; obavljanje kućanskih poslova; održavanje osobne higijene; zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.
Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. „ZAŽELI - PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“, Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) objavljuje:
Javni poziv za zapošljavanje pružatelja usluga radi popunjavanja petnaest (15) radnih mjesta „Djelatnica/djelatnik za potporu i podršku starijim osobama“ na određeno vrijeme (30 mjeseci) u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Varaždinskoj županiji, Karlovačkoj županiji i Primorsko goranskoj županiji.

Svaka zaposlena osoba pružat će usluge potpore i podrške za najmanje šest krajnjih korisnika.
Pružatelj potpore i podrške starijim osobama obavlja sljedeće poslove: svojim radom i aktivnostima poboljšava kvalitetu života krajnjim korisnicima, pružajući im primjerice pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl…), pružaju podršku krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima i druge poslove vezane uz skrb starijih osoba.
Uz prijavu na oglas potrebno je priložiti: prijavu
životopis
presliku osobne iskaznice
dokaz o najviše završenoj stručnoj spremi (presliku svjedodžbe),
potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO-a) o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji HZMO-a
uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci).

Na oglas se mogu prijaviti osobe oba spola.
U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti adresa elektroničke pošte). Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik. Prijava s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta šalje se skenirano na e-mail adresu [email protected] i [email protected] s oznakom ‘’Zaželi – prevencija institucionalizacije„ u naslovu maila najkasnije do 21.04.2024. do kraja dana.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Stručno povjerenstvo koje imenuje predsjednik udruge provest će provjeru sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta iz oglasa kroz razgovor (intervju).
Kandidati čije su prijave zadovoljile formalne uvjete bit će o terminu provjere sposobnosti putem razgovora (intervjua) obaviještene putem e-pošte.
Za kandidate koje ne pristupe provjeri sposobnosti kroz razgovor (intervju) u određenom terminu, smatrat će se da su povukli prijavu na oglas.
Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužan je uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja, kao i rješenje, odnosno potvrdu o priznatom statusu, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.).
Temeljem članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, 121/17, 98/19 i 84/21) i članka 49. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, 84/21), kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti dužni su dostaviti sve dokaze iz citiranih odredbi Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/pristup-informacijama/835
Kandidat koji se, sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja, dužan je uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Za više informacija kontaktirajte nas na: E-mail adresa: [email protected] / [email protected]
Broj telefona: 01/4666655

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV). Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije.
Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142529840
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.