Diplomirani socijalni radnik / diplomirana socijalna radnica  HZZ OGLAS

31 dan do isteka
Poslodavac:
Dom za žrtve obiteljskog nasilja 'Utočište Sv. Nikola'
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždin
Rok prijave:
31.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
Dom za žrtve obiteljskog nasilja 'Utočište Sv. Nikola'
Kontakt:
pisana zamolba: p.p. 80, 42 000 Varaždin
Ostale informacije:
Na temelju Zakona o ustanovama (Narodne novine broj 76/93, 29/97, 47/99, 35/08,127/19, 151/22), Zakona o socijalnoj skrbi (Narodne novine broj 18/22, 46/22 i 119/22, 71/23,156/23), Statuta Doma za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sveti Nikola“ te Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta, ravnateljica Doma raspisuje: NATJEČAJ ZA POSAO Radno mjesto: DIPLOMIRANI/A SOCIJALNI/A RADNIK/CA Mjesto rada: Varaždin Broj traženih radnika/ca: 1 Vrsta zaposlenja: na neodređeno radno vrijeme Radno vrijeme: puno radno vrijeme Uvjeti koje kandidat/kinja mora ispunjavati su: Završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, ili preddiplomski sveučilišni studij socijalnog rada i diplomski sveučilišni studij socijalne politike ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada
Radno iskustvo u struci: 1 godina
Položen stručni ispit
Položen vozački ispit B kategorije
Odobrenje za rad Hrvatske komore socijalnih radnika
Nepostojanje zapreke iz članka 261. Zakona o socijalnoj skrbi ( Narodne novine“ broj 18/22, 46/22 i 119/22,71/23,156/23)

Probni rad ugovara se u trajanju od 3 mjeseca. Uz prijavu na natječaj kandidati/kandidatkinje su dužni priložiti slijedeće dokumente: Životopis
Preslika domovnice
Preslika osobne iskaznice
Preslika diplome
Elektronički zapis o radnom stažu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
Preslika uvjerenja o položenom stručnom ispitu
Preslika odobrenja za samostalan rad izdana od nadležne komore (važeća licenca)
Uvjerenje nadležnog suda da protiv kandidata/kandidatkinje nije pokrenut i da se ne vodi kazneni postupak (ne starije od 30 dana)
Preslika vozačke dozvole

Kandidat/kandidatkinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan/na je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat/kandidatkinja koji/e se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (NN br. 121/17, 98/19, 84/21 i 156/23) uz prijavu na natječaj dužni/e su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane čl.102. st.1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji, a koji su objavljeni na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja. (https://branitelji.gov.hr ). Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Pisane prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se poštom na adresu:
Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sveti Nikola“, p.p. 80, 42 000 Varaždin, s naznakom „Natječaj za zapošljavanje“.
Prijavom na natječaj kandidati/kandidatkinje su izričito suglasni/e da Dom za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sveti Nikola“, kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.
Kandidati/kandidatkinje koji/e ispunjavaju sve uvjete iz natječaja mogu biti pozvani/e na razgovor i testiranje. Ustanova pridržava pravo ne izvršiti izbor kandidata/kandidatkinje po ovom natječaju, bez obrazloženja kao i pravo poništenja natječaja.
Dostavljena dokumentacija neće se vraćati, osim na zahtjev. O rezultatu izbora kandidati/kandidatkinje će biti obaviješteni pismeno.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142209213
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.