Eurowings: Upoznajte regrute, osoblje u kokpitu i kabini osobno u Hrvatskoj na sajmu karijera!

Eurowings: Upoznajte regrute, osoblje u kokpitu i kabini osobno u Hrvatskoj na sajmu karijera!

Nedostaje li vam zadnji poticaj da nam se prijavite kao dio letačke posade?

Osobno upoznajte kolege iz Eurowingsa na našem roadshowu u Splitu, Hrvatska. Ovdje ćete pronaći detaljne informacije naših stručnjaka za zapošljavanje o postupku prijave u centru za ocjenu radnih mjesta u kabini i kokpitu. Također, ovo vam daje priliku da dobijete izravnu povratnu informaciju o Vašem životopisu i mogućnostima rada unutar tima Eurowingsa, a time i kao potencijalni novi kolega.
Dobit ćete priliku upoznati naše pilote i stjuardese i iz prve ruke saznati kako je osvajati nebo u zrakoplovu kao dio Lufhansa grupe.


Označite svoj kalendar - nije potrebna registracija!
Dođite kad god želite u dogovorenom terminu.

Eurowings Roadshow - Split 2023

Uzbuđeni smo što ćemo vas upoznati u Splitu i što ćete učiniti sljedeći korak u već planiranim centrima za procjenu!

09.08.2023. Split, Hrvatska

dođite od 10 do 16 sati: Dan otvorenih vrata

Hotel Park Split, Hatzeov perivoj 3, 21000 Split, Hrvatska

Eurowings je podružnica Lufthanse i stoga dio najveće svjetske zrakoplovne grupe. S flotom od trenutno 139 zrakoplova, Eurowings je specijaliziran za pristupačne izravne letove unutar Europe. Njemački zrakoplovni prijevoznik trenutno nudi više od 100 odredišta u više od 50 zemalja, što ga čini trećim najvećim europskim prijevoznikom od točke do točke. U 2018. tvrtka je prvi put prevezla više od 40 milijuna putnika i narasla na oko 3500 zaposlenika. Zračni prijevoznik ima 13 lokacija u Njemačkoj i drugim europskim zemljama te je tržišni lider u šest zračnih luka.

Želite li znati više o Eurowingsu? Sve informacije o našoj floti, našoj posadi i mogućnostima za karijeru pronađite na našem eventu.

Spremni za polijetanje?

Srijeda, 02.08.2023. / Eurowings.com