Profil poslodavca - CCC Hrvatska d.o.o.

CCC Hrvatska d.o.o.

O NAMA

CCC je jedan od najvećih europskih maloprodajnih prodavatelja i proizvođača obuće. Također, jedna je od najbrže rastućih kompanija u toj industriji. Nakon što je potvrdio svoju vodeću poziciju u Poljskoj, CCC je 2011. započeo intenzivnu ekspanziju na druga tržišta i ubrzo postao najveći maloprodajni lanac cipela u centralnoj Europi. Danas, CCC Grupa ima skoro 1.219 prodavaonica u 29 zemalja svijeta, koji se protežu na impresivnih 725 tisuća kvadratnih metara. CCC posjeduje vlastitu tvornicu kožnih cipela u kojoj radi više od 12.000 zaposlenika, a godišnje proda oko 50 milijuna para cipela. Pokazatelji financijske stabilnosti i kvalitete kompanije je i prisutnost na Varšavskoj burzi i uvrštavanje u grupu 20 najvećih kompanija.


TRŽIŠTE

Cjelokupna kolekcija radi se pod okriljem vlastite kreatorske ekipe. CCC lanac čine obiteljske trgovine cipelama velike površine s odličnim odnosom cijene i usluge te atraktivnim kolekcijama od oko 5.000 CCC modela ženskih, muških i dječjih cipela po sezoni. CCC nudi kvalitetnu modnu obuću za žene, muškarce i djecu po povoljnim cijenama, a u Hrvatskoj su prisutni na čak 29 lokacija strateški raspoređenih diljem zemlje (Zagreb, Samobor, Zaprešić, Sisak, Slavonski Brod, Osijek, Pula, Poreč, Koprivnica, Vukovar, Varaždin, Zadar, Trogir, Split, Solin, Šibenik, Dubrovnik, Rijeka).


ASORTIMAN

Asortiman u CCC prodavaonicama je raznolik i namijenjen svim dobnim skupinama te spolovima. CCC ponudu čine različite marke različitih cjenovnih kategorija, a najpoznatija je vlastita marka kožne obuće, torbi i modnih dodataka: Lasocki. Lasocki je poznat po kvalitetnom materijalu i pristupačnim cijenama.
Osim tog branda, CCC prodavaonice nude i mnoge druge marke: Fashion za žene: Jenny Fairy, DeeZee, Lasocki, Gino Rossi; Muški: Lasocki, Gino Lanetti, Gino Rossi, Ottimo, Vapiano; Dječji: Nelli Blu, Lasocki Young, Lasocki Kids, Disney, Magic Lady itd. Svake sezone proširuje se i ponuda sportske obuće, te su tako u prodaji dostupni i svjetski poznati brendovi sportske obuće: Puma, Reebok, Skechers, Adidas i Converse.
Osim obuće, u CCC prodavaonicama možete kupiti i torbe, torbice, remenje, novčanike, šalove i slične modne dodatke kojima ćete upotpuniti svoj stil i zasjati u jedinstvenim modnim kombinacijama.
Pristupačna i moderna CCC obuća dostupna je u vlastitim prodavaonicama u: Poljskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Njemačkoj, Srbiji, Rusiji, Latviji, Litvi, Ukrajini, Rumunjskoj, Estoniji te zemljama Bliskog Istoka.


POSAO U CCC-u

Prednosti rada kao prodavač u CCC-u su višestruke. Prodavač je najvažnija veza između klijenta i kompanije: on mu posvećuje pažnju, brine o njemu, razgovara s njime i savjetuje ga, poznaje proizvod i prezentira ga klijentu. Učinkoviti prodavač završava svoj proces prodajom i direktno utječe na promet svoje trgovine i čitave kompanije. Ljudski odnos s klijentom dovodi do stvarnog profita, i to je razlog zašto sklonost ljudima ima tako veliku ulogu u ovom poslu.
Biti ili ne biti prodavač? Ako vam se sviđa raditi s ljudima u golemoj ste prednosti. Bez obzira na razvoj tehnologije ili Interneta, čovjek će uvijek biti društveno biće. Prilikom odluke o kupnji proizvoda potreban mu je i kontakt, savjet i podrška drugih ljudi. Posao prodavača je da stvori ljudski i prirodni odnos s klijentom jer je i klijent čovjek.
Našim prodavačima nudimo stalnu posebnu motivaciju, a ona ovisi o rezultatima. Aktualni sustav naknada daje mogućnost velikih bonusa za povećanje prodaje ovisno o kategoriji prodavaonice u kojoj radite.
Raspon zadataka prodavača u CCC-u je vrlo velik. Svaki dan možete raditi nešto drugo i ovdje sigurno nećete naići na rutinu. Fleksibilnost je osnova. Različiti zadaci i različito radno vrijeme. Stalno ste u pokretu – ovo je idealan posao za aktivne ljude. Ne samo da povećavate svoje znanje pri implementaciji u nove faze rada, već počinjete razvijati zanimanje za trendove, modne novitete ili počinjete gledati odjeću u izlozima trgovina. Tako se stalno razvijate i stječete pouzdanu prodajnu mrežu, a to se uvijek isplati.
CCC Hrvatska d.o.o.
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb
Telefon: 0800 9933
www.ccc.eu/hr