Personaldienst d.o.o.

Personaldienst

PERSONALDIENST je tvrtka specijalizirana za ustupanje i posredovanje pri zapošljavanju za zaposlenike različitih profila u partnerskim državama Europske unije.
NAŠA MISIJA: Stručnom i odgovornom poslovnom zajednicom gradimo odnose povjerenja između zaposlenika i poslodavaca. Cilj su nam zadovoljni, uspješni i motivirani zaposlenici, te s druge strane čvrsta i stabilna suradnja s partnerima.

NAŠA VIZIJA: Zapošljavanje učiniti lakim i bezbrižnim.
Briga za zaposlenike i poslodavce naš je primarni poslovni cilj.

Sadašnjim i budućim zaposlenicima naš stručni tim daje svu podršku i asistenciju u važnim administrativnim i drugim početnim koracima, te podršku tijekom trajanja radnog odnosa.PersonaldienstOno što je vama novo, nama je rutina!

Mi smo vaša podrška.

Centralno mjesto svih vaših pitanja prije i za vrijeme zapošljavanja, i kao i tijekom cijelog vašeg radnog odnosa je naš ured u Zagrebu, a naši iskusni voditelji grupa na terenu vas prate u svim početnim koracima u inozemstvu.

Mi znamo njemački.

I ne samo njemački! Redovito provodimo edukacije potrebne za rad na zračnim lukama u Njemačkoj, te vas pripremamo i činimo kompetentnim za novo radno mjesto i uspješan novi početak.

 

Mi znamo da ulaganjem u vas, ulažemo u sebe! I zato smo tu za vas - pridružite nam se!