Zamjenik/zamjenica voditelja restorana HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Osigurava maksimalnu udobnost za goste, pruža im informacije i ispunjava njihove zahtjeve.
Poštuje sve propisane smjernice i standarde kvalitete, te se pridržava hotelskih standarda.
Surađuje s kuhinjom i ostalim kolegama s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva gostiju.
Provodi inventure i materijalno je odgovoran za povjerene vrijednosti.
Sudjelovanje u planiranju, organizaciji i kontroli rada cjelokupnog osoblja u restoranu
Pomoć pri izradi rasporeda rada, edukaciji i uvođenju novih djelatnika u posao
Briga o kvaliteti usluge i hrane, osiguravanje primjene propisanih ugostiteljskih standarda, pravila i procedura, te vizualnog izgleda restorana.
Sudjelovanje u popisu robe (inventuri), vođenju brige o stanju zaliha, nabavi pića i sitnog inventara.
Komunikacija s gostima i rješavanje eventualnih pritužbi te predlaganje noviteta u svrhu povećanja kvalitete usluge.
Potpuno preuzimanje svih obaveza i odgovornosti voditelja restorana u slučaju njegove odsutnosti.

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
Možda će vas zanimati
Konobar/konobaricaHotel Trakošćan društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Sobar/sobaricaHotel Trakošćan društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
Voditelj/ica restoranaPARK HOTEL društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i trgovinu
Konobar / konobaricaCROATIA - HVAR društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo
