Voditelj / voditeljica smjene kuhinje (na neodređeno) - hotel cavtat  HZZ OGLAS

26 dana do isteka
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Cavtat
Rok prijave:
31.12.2025.

Nagrade i certifikati

Luppa certifikat Top Workplace 2024
Nositelj Top Workplace nagrade za 2024. g. koja se dodjeljuje organizacijama koje su ostvarile izvanredne rezultate, nadmašujući tržišne i industrijske standarde za 20%.

O poslu

Mjesto rada:
CAVTAT, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kontakt:
putem linka: https://online.selekcija.hr/home/job/6028/?application=true
Ostale informacije:
Tvrtka Dubrovnik Sea Sun Hotels izgrađena je zahvaljujući predanosti, znanju i strasti naših ljudi, koji od 2011. godine s iskrenim gostoprimstvom stvaraju nezaboravna iskustva. Tijekom godina razvili smo se u pouzdanu ugostiteljsku tvrtku s tri prestižna hotela, smještena na iznimnim lokacijima. Svaki hotel u našoj kolekciji ima svoju jedinstvenu priču, ali svi dijele zajedničku nit, spoj izvanrednih lokacija i besprijekorne usluge, ukorijenjene na našim čvrstim vrijednostima i visokim standardima. Naša je kolekcija namijenjena gostima koji cijene profinjenost i udobnost te znaju prepoznati ljepotu u svakom detalju. Pridružite se DSSH timu ! Mjesto rada: Hotel Cavtat**** (Cavtat) Vrsta ugovora: na neodređeno

Opis posla: Priprema potrebne namirnice pridržavajući se visokih standarda higijene utvrđenih hotelskim standardima
Mora biti upoznat sa svim standardnim operacijskim procedurama u hotelu
Provjerava da li su sve namirnice pripremljene po određenim specifikacijama, te da su sve narudžbe pripremljene ispravno
Održava radnu okolinu čistom, za sebe i svoje kolege
Svu opremu treba koristiti prema uputama proizvođača, te istu održavati u dobrom stanju, ako se primijete pogreške treba obavijestiti šefa kuhinje ili njegovog zamjenika
Poštuje visoke standarde higijene hrane cijelo vrijeme, sa posebnim naglaskom na pravilno pohranjivanje hrane, razvrstavanje hrane, kontrolu temperature hrane, rotiranje namirnica i označavanje namirnica
Hranom se mora rukovati pažljivo, te provjeravati njenu kvalitetu, ako se pojave ikakve nepravilnosti treba odmah obavijestiti šefa kuhinje
Treba osigurati da su sve prostorije namjenjene za pripremu hrane održavaju čistima, te da je to praksa i za druge zaposlenike
Sve namirnice za kuhinju moraju biti pohranjene i osigurane, a ključevi osigurani nakon korištenja
Treba biti upoznat sa procedurama u slučaju izvanrednih situacija, požara i sl.
Pomaže u nadgledanju i obuci šefu kuhinje
Održava sve važeće propise unutar smjernica izdatih za higijenu hrane i zdravlja
Pomaže u nadzoru zaliha hrane, da bi se iskoristila hrana, te smanjili gubitci
Brine da je radna učinkovitost visoka kod svih zaposlenika kuhinje
Izvještava u slučaju bilo kakvih nedostataka u odjelu direktno šefa kuhinje


Potrebna znanja/vještine: Stručna sprema: SSS
Radno iskustvo: poželjno 1 godina rada u hotelima sa 4*
Ostali uvjeti: organiziranost, detaljnost u radu, temeljitost, ljubaznost


Što nudimo: Osiguran zajednički smještaj
Osigurana 2 obroka u hotelu
Jedan slobodan dan u tjednu
Rad u smjenama od 7-8 sati
Slobodni dani za osobne potrebe poput vjenčanja i sl.
Redovite interne i eksterne edukacije
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
159028733
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.