Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Voditelj programa za povezane servisne usluge - VRS (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb - Lučko
Rok prijave:
05.07.2022.


Scania Hrvatska d.o.o. traži:

Voditelj programa za povezane servisne usluge - VRS (m/ž)

Više od 45.000 zaposlenika u preko 100 zemalja svakodnevno osigurava da Scania ostane jedna od vodećih tvrtki u transportnoj industriji.

Snalažljivost i sposobnost prepoznavanja pravih rješenja ključne su karakteristike koje tražimo prilikom odabira zaposlenika, jer je za korisnike naših usluga najvažnije da njihovo vozilo sigurno i na vrijeme stigne na odredište.
Prihvatite izazov i postanite dijelom zajedničkog uspjeha.

Mjesto rada: Zagreb, Lučko.

Glavni zadaci:

  • Razvijanje VRS* prema poboljšanjima za povećanje prodaje, što uključuje terenske posjete kupcima, ugovornim partnerima i uključivanje u procese prodaje novih vozila.
  • Praćenje i analiza trendova i dosadašnjeg poslovanja VRS-a, pronalaženje novih partnera i prilagođavanje poslovanja ostvarenju ciljeva tvrtke.
  • Upravljanje VRS-om na profitabilan način omogućavanjem i uključivanjem zaposlenika te optimiziranjem VRS procesa kako bi se olakšalo postizanje postavljenih ciljeva na pojedinim tržištima iu cijeloj regiji.
  • Upravljanje i praćenje standardiziranih metoda rada i aktivnosti za poboljšanje i upravljanje resursima unutar odjela.
  • Širenje dobrih praksi unutar tvrtke i suradnja s drugim poslovnim jedinicama unutar Scanije.

    * VRS (Vehicle Related Services), su usluge koje Scania nudi svojim strankama i nisu izravno povezane sa Scanijinim proizvodima. Kupcima nudimo širok raspon usluga, uključujući servisiranje i popravke, nadogradnje na vozilu, servisiranje i popravak prikolica, ugradnju dodatne opreme, servis tahografa, opskrbu rezervnim dijelovima i još puno toga, sve sa željom da zadovoljimo potrebe naših stranaka na jednom mjestu.

Naša očekivanja:

  • Tražimo osobu koja je ciljno orijentirana, sposobna za timski rad, komunikativna i samoinicijativna. Potrebno je radno iskustvo na sličnim poslovima u transportnoj djelatnosti. Obrazovanje u tehničkom smjeru je prednost. Važno je dobro poznavanje engleskog jezika, vladanje MS Office alatima te spremnost za edukaciju i putovanja po regiji.

Nudimo Vam:

  • Nudimo zaposlenje u izvrsnoj međunarodnoj tvrtki koja ima mnogo mogućnosti za obrazovanje, osobni rast i napredak. Naš sustav nagrađivanja u branši je iznadprosječan i vezan za postignuća pojedinca. Radno okruženje je izvrsno, a imamo i odličnu kavu. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme sa šestomjesečnim probnim radom.

Molimo prijavite se isključivo putem donje 'Brze prijave' ili na e-mail: [email protected] najkasnije do 05.07.2022.

Scania. Počinje s vama.