Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.05.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Vodič u pustolovnom turizmu (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik i okolica
Rok prijave:
02.05.2019.
Plaća:
od 929 € do 1 327 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Pustolovni Centar d.o.o. djeluje pod brandom Outdoor Croatia. Od svog osnivanja 2012-te godine postali smo jedan od vodećih providera dnevnih i višednevnih izleta u aktivnom i pustolovnom turizmu u okolici Dubrovnika.
Naša misija je omogućiti klijentima poseban doživljaj posjeta Hrvatskoj kroz aktivan odmor, boravak u prirodi i avanturizam. Zato sve izlete izvodimo u malim grupama do devet osoba što uvelike poboljšava iskustvo gostiju i njihovu sigurnost. Kvalitetu potvrđuje i visoki plasman na Trip Advisoru u iznimno konkurentnoj destiniciji - Dubrovniku.


Aktivna si osoba koja voli provoditi vrijeme u prirodi? Voliš upoznavati ljude iz cijelog svijeta? Voliš nove izazove? Voliš biti ljeti na moru? Želiš živjeti na otoku punim palmi i pješčanih plaža? Želiš si dobro zaraditi i dobiti plaću svaki mjesec na vrijeme?

Ako je odgovor na ova pitanja "DA", onda si na pravom mjestu jer nam je potrebno više vodiča za sezonski rad od svibnja do listopada. Tražimo osobe koje smatraju da su fizički i psihički spremne i sposobne za slijedeće zadatke:
- samostalno vođenje dnevnih izleta sea-kayakom i/ili biciklom na Elafitskim otocima kod Dubrovnika
- briga oko sigurnosti grupe
- kreiranje zabavnog i opuštenog okruženja za grupu
- odgovorno ponašanje i izvođenje izleta
- briga oko održavanja opreme
Posebne pogodnosti:
- smještaj i obrok
- interni tečaj kajaka, vođenja i prve pomoći
- tečaj GSS-a i HGK-a za osposobljavanje vodiča u pustolovnom turizmu
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, student servis, sezonski posao

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Prijašnje radno iskustvo nije uvjet, ali je naravno poželjno te će kandidati koji su već radili sezonu kao vodiči te osobe koje znaju kajakariti i voziti bicikl dobiti prednost. Od vodiča se očekuje da izvrsno barata engleskim jezikom jer naši klijenti dolaze najviše iz zemalja gdje je engleski prvi jezik (UK, USA, AUS i NZ, Kanada). Prednost kandidatima koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije te imaju iskustvo vožnje auta i kombija. Od ostalih uvjeta jako nam je važno da je kandidat fizički spreman jer posao vodiča u pustolovnom turizmu iznimno je aktivan.

Najbitniju stvar ostavili smo za kraj - posao podrazumijeva svakodnevnu komunikaciju s gostima, ali i s ostalim kolegama tako da je izražena komunikativnost od presudne važnosti!

Ukoliko nikada niste veslali kajak, ali smatrate da imate sve ostale uvjete za ovaj posao, i inače ste u dobroj kondiciji, slobodno se prijavite. Svi naši vodiči, pa čak i oni koji su veslali kajak profesionalno prolaze interni tečaj kajaka i vođenja u trajanju od dva do tri tjedna, te prate iskusne vodiče s grupom prije nego počnu samostalno voditi.
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B