Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.01.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Viši inženjer za CNS sustave (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
10.01.2020.


HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o.
Velika Gorica – Rudolfa Fizira 2 objavljuje

O G L A S
za zasnivanje radnog odnosaViši inženjer za CNS sustave – 1 izvršitelj (m/ž) u Podružnici Dubrovnik na neodređeno vrijemeUvjeti radnog mjesta:

  • visoka stručna sprema (300 ECTS)
  • područje tehničkih znanosti (elektrotehnika)
  • znanje engleskog jezika
  • 3 godine radnog iskustva u zrakoplovno-tehničkom sustavu
  • propisane kompetencije za to RM
  • dozvola ZTO
Uz pisanu prijavu potrebno je priložiti životopis sa sažetim odgovarajućim opisima dosadašnjeg školovanja, stručnog osposobljavanja te primjenjivim radnim iskustvom, kao i dokaze o ispunjavanju uvjeta - presliku diplome, presliku domovnice, dokaz o radnom iskustvu (preslike ugovora o radu i/ili elektronički zapis HZMO ili potvrda poslodavca o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa) i uvjerenje o nepokretanju kaznenog postupka ne starije od šest mjeseci. Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente kojima potvrđuju kompetentnost u nekom od stručnih područja relevantnih za oglas.

Kandidati će biti testirani.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17), a koji u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni su uz prijavu na oglas, priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz oglasa i dokaze za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti prilikom zapošljavanja nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“ broj 157/13, 152/14, 39/18) dužni su uz prijavu na oglas da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, pozvati se na to pravo te priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Prijave na oglas podnose se zaključno s 10.01.2020. isključivo preporučenom poštom na adresu:

Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o.
Rudolfa Fizira 2, 10410 Velika Gorica, p.p. 103

s naznakom „Oglas za zapošljavanje“

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.
Za kandidate koji se ne odazovu pozivu na testiranje smatrat će se da su povukli prijavu za oglas.
Priložena natječajna dokumentacija se ne vraća.

Oglas je objavljen i na stranici www.crocontrol.hr