Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Turistički domaćin - Zagreb (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
24.12.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Svi koji imaju volje, želje i malo slobodnog vremena mogu biti domaćini, bez obzira na dob, spol, boju kose ili kože. Od vas se traži samo da budete komunikativni i ljubazni. Da volite kraj i ljude u kojem živite i da to znate prenijeti svojim gostima. Pokazati im najzanimljivije atrakcije vašeg kraja. Vaš način života je drukčiji nego drugdje u svijetu. Pokažite to svojim gostima. Pokažite im kako se prekrasnu prirodu, gdje se najbolje uživa u zalasku sunca, gdje je najbolje mjesto za šetnju ili jogging, gdje se jede najbolja hrana, pije najjeftinije pivo ili gdje je najbolja kava! Pokažite im svoj voćnjak i objasnite im zašto je vaše vino najbolje na svijetu, dajte im da sami uberu jabuke, kruške... Odvedite ih u ono najskrivenije mjesto za koju samo vi znate, odvedite ih u vama najdraži restoran u kojoj je na meniju najbolji fish paprikaš spravljen tog dana, gdje gosti sami iz vrta mogu ubrati svježe povrće... pokažite im nešto potpuno novo, drugačije od svega što su već vidjeli, učinite im te dane uzbudljivima i nezaboravnima. Gosti će vam biti neizmjerno zahvalni a mi ćemo nagraditi vaš trud!

Zamislite samo sebe da dođete u potpuno nepoznato mjesto gdje ne znate nikoga i ne razumijete jezik. Koliko bi vam značilo da uz sebe imate domaćeg čovjeka koji vam stoji na usluzi!

Sve što se ne može naći u turističkim vodičima a smatrate da bi gostima trebalo ponuditi prezentirajte se na avarbo.com i ponudite turistima neponovljiv doživljaj vašeg mjesta!

Postani i ti Avarbo domaćin

Prijavi se na avarbo.com
Posebne pogodnosti:
- Bonus zarada
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebne vještine:
- Animator
- Profesionalnost i odgovornost u obavljanju zadataka
- Izražene organizacijske sposobnosti