Turistički djelatnik / djelatnica  HZZ OGLAS

2 dana do isteka
Poslodavac:
ORGON d.o.o. za turizam
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
06.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
2 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
ORGON d.o.o. za turizam
Kontakt:
osobni dolazak: VUKOVARSKA 135, 21 000 SPLIT
mobitel: 098 1714109
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Naslov: Pridružite se ORGON Travel Agency – Uspješnoj priči u luksuznom turizmu
Opis: ORGON Travel Agency, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj specijalizirana za najam luksuznih vila s bazenima i pružanje VIP concierge usluga, poziva vas da postanete dio naše uspješne priče koja traje već 17 godina.
Opis posla
Vaša svakodnevna zaduženja obuhvaćaju pregovaranje o rezervacijama s klijentima, zaključivanje novih poslovnih suradnji, te održavanje i unaprjeđenje odnosa s našim partnerima. Konkretno, vaše odgovornosti uključuju: Aktivno povezivanje s klijentima i partnerima putem telefonske, e-mail i osobne komunikacije (gosti, turističke agencije, privatni iznajmljivači)
Unošenje, obrada i prezentacija podataka putem informatičkih programa
Obavljanje administrativnih i uredskih poslova
Posao se obavlja u našem uredu u Splitu, bez vremenskih ograničenja od 01.05.2024
Uvjeti
Tražimo pozitivnu i jednostavnu osobu s tečnim engleskim jezikom, radnim navikama, poštovanjem prema kolegama, sposobnošću rada u timu te željom za radom u turizmu i organizacijom aktivnosti koja ima najmanje 2 godine radnog iskustva u turizmu
Tražimo osobe koje će svojom osobnošću i stručnostima doprinijeti našem tim u ostvarivanju misije pružanja najboljih usluga rezervacija hrvatskih luksuznih vila i organizacije vremena naših klijenata - gostiju. Cilj nam je da kroz uživanje u našim uslugama, naši klijenti zavole Hrvatsku, Dalmaciju, naše otoke, more, te dožive mediteranski način života. Želimo stvoriti iskustvo koje će ih oduševiti, čineći ih sretnima tijekom njihovog odmora, te ih potaknuti da se uvijek rado vraćaju našem timu ili ga preporučuju svojim prijateljima.
Idealni kandidat također posjeduje iskustvo u turizmu, tečno govori engleski jezik, poznaje programe za oglašavanje, prezentaciju i rezervacije i upravljanje sustavima za bookiranje, te aktivno koristi računalne programe i aplikacije.
Poznavanje njemačkog ili poljskog je dodatan plus.
Vozačka dozvola B kategorije je obavezna.

Jezici:
· Engleski (samostalno korištenje u komunikaciji i pisanju) – glavni jezik
· Njemački ili poljski – nije obavezno
Što nudimo
Što možeš očekivati: rad u uspješnoj tvrtki koja se neprestano razvija implementira nova znanja i programe, koja cijeni temeljiti rad, prijateljsku radnu atmosferu te kvalitetan odnos među kolegama
stjecanje iskustva u radu u turizmu na najvišoj razini u kojoj se pazi na detalje i da je svaki klijent zadovoljan s pruženom uslugom te da se uvijek rado vraća s povjerenjem
priliku da izbrusiš svoje pregovaračke i prodajne vještine u internacionalnom, kreativnom i dinamičnom okruženju

U nastavku pročitaj kojim se još stvarima možeš veseliti.
Profesionalni razvoj: Bitno nam je da tim uči, razvija se i postaje uvijek profesionalniji i osposobljeniji. Knjige, online tečajevi, konferencije sve ti stoji na raspolaganju. Redovito ćeš komunicirati 1 na 1 sa svojim voditeljem i ostalim članovima tima.
Plaća: konkurentna i ovisna o senioritetu, a uz plaću možeš očekivati dodatke kao što su npr. Božićnica, besplatan prijevoz. Izbjegavamo prekovremene, ali ako se ipak dogode plaćamo svaku minutu.
Work life balans: Posao nikad ne nosiš doma, rokovi su razumni i realni, kolektiv ima razrađen uspješni sustav prenošenja smjene, kolektiv je jako prijateljski, radno vrijeme tijekom dana je definirano po smjenama no ako trebate brzu promjenu radnog vremena radi privatnih obveza ona će uvijek biti omogućena. Godišnji odmor traje 24 radna dana u godini i on se koristi za vrijeme Uskrsa, Božica i Nove Godine te u periodu 9 ili 10 ili 11 mjeseca prema dogovoru.
Ured: Naš je ured dizajnerski uređen, jako ugodan, opremljen kuhinjom s hladnjakom u kojoj uvijek možete skuhati kavu, podgrijati svoje jelo, popiti čaj ili toplo kakao; kupatilom, na adresi Vukovarska 135, 21 000 Split tj u kvartu Sučidar. Ured se nalazi u blizini marketa Ribola, Victa, kafića, mesnice, tržnice s domaćim proizvodima, frizerskog i kozmetičkog salona, salona za masažu, cvjećarnice, pošte, autobusne stanice te se u blizini nalaze nekoliko velikih parkirališta bez naplate.
Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme s mogućnošću stalog zaposlenja
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142807037
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.