Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Turistički animator (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Istra i Kvarner
Rok prijave:
16.05.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
U svojih 15 godina postojanja, URAGAN se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao kvalitetna tvrtka za pružanje usluga turističke animacije, organizacije evenata, izvođenje dramsko – plesnih predstava te pružanje različitih oblika turističkih usluga.

URAGAN zapošljava više od 200 sezonskih radnika, a realizaciju moderne vizije rada u turizmu omogućava i tim stručnih djelatnika.

Turistički animator glavni je kontakt s gostima unutar hotela te su njegove glavne karakteristike osmijeh, komunikativnost i timski duh.

Posao animatora je informiranje, animiranje i komunikacija s gostima hotela.

Struka turističke animacije dijeli se na dva glavna segmenta- dječja animacija i sportska animacija, pa se prema toj podjeli kandidati mogu prijaviti sukladno svojim afinitetima, obrazovanju i prethodnim iskustvima u nekom od navedena dva polja.

Jednako tome, kandidati s iskustvom rada u allround turističkoj animaciji mogu se prijaviti i kao odgovorne osobe animacijskog tima koji objedinjuje oba segmenta poslovanja.

Animatori organiziraju i realiziraju animacijski program unutar hotela – kreativne i zabavne radionice za djecu (tematski dani, dječji party,rođendani i sl.), sportska natjecanja (odbojka na pijesku, nogomet, košarka i sl.) i fitness program za odrasle (pilates, aerobic, spinning i sl.), ovisno za koji dio programa je pojedini animator zadužen, no su svi na raspolaganju gostima za informiranje, realiziranje i promidžbu aktivnosti slobodnog vremena gosta.

Turistički animatori rade u timu - svaki tim ima svog voditelja kako bi realizacija ukupnog programa rada bila organizirana i kako bi animatori bez iskustva imali mentora koji ih uvodi u posao.

Broj kandidata: 12.
Posebne pogodnosti:
Tvrtka URAGAN u svom dugogodišnjem poslovanju na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo djelatnika i adekvatna mjesečna primanja.

Sukladno tome, osiguran smještaj i prehrana animatora na visokom je nivou sezonske kategorije, uključuje dvokrevetne sobe, prehranu u hotelskom restoranu, rad bez prekovremenih radnih sati – ukupan broj radnih sati iznosi 42 radna sata tjedno, obvezan jedan slobodan dan u tjednu, dvokratno radno vrijeme, mogućnost internog dogovora oko radnih smjena te u slučaju neodgodive obveze djelatnika (npr. fakultetski ispit) dogovoren dodatan slobodan dan.

Minimalna početna plaća za animatora bez prethodnog iskustva iznosi 5,000.00 kn netto, no ona se povećava s obzirom na individualno poznavanje struke ili prethodno stečenog obrazovanja.

Ukoliko kandidat odlično vlada govornim njemačkim jezikom, C1,tada početna plaća iznosi 5.500.00 kn.

Tvrtka nudi besplatnu seminarsku edukaciju svakog djelatnika prije početka rada na lokaciji koja se održava vikendom u Zagrebu.

Početak rada: 20.05. i 10.06.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme, student servis, sezonski posao

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- Zanimljive, komunikativne, zabavne, odgovorne kandidate koji mogu započeti s radom tijekom svibnja i lipnja u hotelima 4* u Istri i Kvarneru.

- Obvezno je dobro poznavanje engleskog jezika, no dodatnu prednost daje poznavanje njemačkog ili talijanskog jezika.

- Osobe koje imaju volje i znanja za rad s djecom predškolske i školske dobi ili imaju iskustva u provođenju fitness programa za odrasle.
Strani jezik:
engleski