Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Tesar / Zidar / Fasader / Armirač (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Novi Vinodolski / Crikvenica
Rok prijave:
04.06.2022.

Kadus d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju je agencija koja je osnovana 2005. godine kao izvorna hrvatska agencija, koja od osnivanja do danas radi u cilju postizanja zadovoljstva naših radnika s jedne strane i s druge strane stalnog podizanja kvalitete naše usluge prema klijentima. Naši radnici i klijenti dobivaju od nas kontinuiranu podršku, savjetovanje i informiranost kako bi ostvarili svoje osobne, profesionalne i poslovne ciljeve.ZA NAŠEG POZNATOG KLIJENTA TRAŽIMO:

Tesar / Zidar / Fasader / Armirač (m/ž)

Mjesto rada: Novi Vinodolski / Crikvenica


POSLODAVAC NUDI:

  • Smještaj
  • Topli obrok
  • Bonusi
DATUM POČETKA RADA: odmah po pronalasku
TRAJANJE PROBNOG RADA: 7 dana
VISINA PLAĆE: početna 6 EUR/H
RADNO VRIJEME: 08-17 h
RADNO ISKUSTVO: 2 godine

Za prijavu na natječaj potrebno je poslati svoj životopis na e mail adresu posao@kadus.hr ili putem linka za Brzu prijavu. Za dodatne informacije obratite nam se na 099 512 0488.

Agencija Kadus d.o.o. je registrirana pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva pod brojem 13/05; KLASA 102-02/05-05/02; URBROJ: 526-08-05-4

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka zaprimljeni osobni podatci kandidata biti će korišteni isključivo u cilju zapošljavanja. Kandidati koji zadovoljavaju uvjete biti će uključeni u selekcijski postupak i pozvani na intervju.

Agenciji je odobrena dozvola za rad 2005-te godine pod rednim brojem 13.