Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tehničko - prodajni predstavnik za regiju Dalmacije (m/ž)

Oglas je istekao

Workforce je regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatic regije te dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Imate li želju raditi u timu gdje je na prvom mjestu kolegijalnost? Sa ljudima, koji isto tako uživaju u svom poslu kao i Vi? Tada dođite u Bauder d.o.o.

Već više od 160 godina Paul Bauder GmbH & Co. KG je obiteljsko poduzeće i vodeći europski proizvođač krovnih sustava. Bauder je u mogućnosti pružiti projektantima, investitorima i izvođačima ne samo cjelovite krovne sustave koji sadrže hidroizolacije, toplinske izolacije, ozelenjavanje krovova i uštedu energije, već i podršku i najbolju uslugu u cijeloj Europi.

Za našeg klijenta, Bauder d.o.o., tražimo osobu na poziciji:

TEHNIČKO-PRODAJNI PREDSTAVNIK ZA REGIJU DALMACIJE (m/ž)

Mjesto rada: Regija Dalmacija - Bauder d.o.o.

Zadaci koji Vas očekuju:

Vaše vještine:

Nudimo Vam:


Zainteresirani ste?

Dostavite prijavu i životopis e-mailom na: [email protected] ili putem 'Brze prijave'.

Hvala Vam na prijavi!

Prijava

Prijavom na ovaj natječaj i dostavom svojih osobnih podataka, kandidat za zapošljavanje daje privolu za obradu svih dostavljenih osobnih podataka u svrhu selekcijskog postupka za zapošljavanje. Osobni podaci će se samo u tu svrhu obrađivati, najviše 6 mjeseci od objave ovog natječaja i kandidat za zapošljavanje može u svakom trenutku povući privolu te se nakon povlačenja privole njegovi osobni podaci dalje neće obrađivati.

www.workforce.hr