Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tehničar / Inženjer za puštanje u pogon - PLC (m/ž)

Oglas je istekao


Unleash your inner Rock Star at W&K! 🤘

Pridruži se W&K grupi!

W&K je grupa koja globalno uspješno posluje i djeluje na području industrijske montaže više od 35 godina. W&K grupa pruža usluge industrijskim klijentima iz širokog spektra industrija, uključujući električnu i mehaničku montažu, pripreme za puštanje u rad i samo puštanje u rad.

Uđi u svijet pun zanimljivih i uzbudljivih zadataka!

I postani zvijezda W&K grupe!

TEHNIČAR / INŽENJER ZA PUŠTANJE U POGON (PLC)
za montažu i puštanje u pogon strojeva/postrojenja diljem svijeta

Kao W&K-ov TEHNIČAR/INŽENJER za PUŠTANJE U POGON član si elite u W&K svijetu. Tvoji zadaci u svojstvu inženjera za puštanje u pogon su zahtjevni i višestrani. Nadzirat ćeš naše vrhunske industrijske projekte na licu mjesta: u Njemačkoj, Europi i diljem svijeta.

Tvoje će odgovornosti uključivati montažu i demontažu vrlo složenih strojeva i sustava, provođenje ispitivanja i, ako je potrebno, rješavanje problema. Osim toga, upotrebljavat ćeš svoje vještine za osiguranje kvalitete, podršku pogonu - od puštanja u pogon do klijentova prihvaćanja - kao i za obuku i davanje uputa operativnom osoblju klijenta.

Dobrodošao/la u W&K svijet automatizacije! Možeš se radovati uzbudljivim i izazovnim zadacima, kao i strmom usponu u karijeri stručnjaka za automatizaciju.

Zainteresiran/a si za posao, ali bi radije da te izravno kontaktiramo? Potrebna je samo jedna minuta. Daj nam znak i naš tim za zapošljavanje stupit će u kontakt s tobom u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a si za posao, ali bi radije da te izravno kontaktiramo? Potrebna je samo jedna minuta. Daj nam znak i naš tim za zapošljavanje stupit će u kontakt s tobom u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam.


Odlučio/la si se pridružiti W&K World grupi jer...
  • ćeš sklopiti stalni njemački ugovor o radu s jednim od vodećih njemačkih poduzeća za industrijsku montažu i bit ćeš prijavljen/a u njemački sustav socijalne sigurnosti. Jamčimo ti visoku razinu sigurnosti radnog mjesta kod međunarodnog
  • si plaćen/a po poštenoj stopi koja je iznad prosječne plaće. Tvoj početna satnica iznosi minimalno 20,00 eura (ovisno o iskustvu i više). Naravno, prekovremeni rad se plaća nadoplatom. Nadalje, sve ćeš dnevnice primiti u skladu sa zakonskim smjernicama. Također ćeš dobiti godišnji bonus vezan uz učinak.
  • ćeš dobiti stručnu obuku na radnom mjestu za koju će se pobrinuti tvoj osobni W&K mentor. Nećemo te odmah baciti u vatru, već ćemo se pobrinuti za to da tvoj početak u W&K svijetu automatizacije bude ugodan i profesionalan.
  • nećeš biti smješten/a u grupnom smještaju. Svaki radnik koji putuje dobiva udoban individualni smještaj.
  • ćeš se profesionalno razvijati u grupi s preko 1400 zaposlenika i otvorit će ti se brojne prilike za razvoj karijere
  • ćeš moći iskoristiti priliku za daljnje jezično usavršavanje putem internih jezičnih tečajeva prilagođenih tvojim potrebama. Za tebe je to besplatno. Čak ćeš dobiti i bonuse za poboljšanje jezičnih vještina.
  • pripremili smo profesionalni okvir za početak rada kako bi se mogao/mogla upoznati s relevantnim procesima rada. Osim toga, dobit ćeš Paket dobrodošlice s raznim sitnicama i džeparac od 500,00 eura već na samom početku.

Uklopit ćeš se u našu grupu ako…
  • imaš odgovarajuće obrazovanje i/ili opsežno iskustvo u području automatizacije (npr. elektrotehničar/ka, inženjer/ka elektrotehnike, inženjer/ka mehatronike) ili ekvivalentno obrazovanje. Dobrodošla je i dodatna obuka ili daljnje obrazovanje u sektorima pogonske tehnike, hidraulike ili pneumatike.
  • ako imaš profesionalnog iskustva u radu s PLC sustavima (npr. Siemens SIMATIC, TIA-Portal, Beckhoff, Allen-Bradley...). Već si programirao/la PLC sustave i vizualizacija upravljanja strojevima nije novo područje za tebe. Možda imaš i znanja iz područja objektno orijentiranog programiranja (npr. C, C++, C# ili srodne aplikacije), što ćemo dodatno nagraditi.
  • izrazito si spreman/spremna putovati za potrebe naših međunarodnih projekata i uživaš u upoznavanju novih mjesta, zemalja i ljudi.
  • želiš primijeniti svoje znanje i vještine u kontekstu vrlo zanimljivih, uzbudljivih projekata s klijentima visokog profila i biti dio kontinuirane uspješne priče W&K grupe.
  • ako pozdravljaš ideju o unaprjeđivanju svog položaja unutar W&K grupe. Napreduj u karijeri, sve do položaja nadzornika. U tu ti se svrhu nude razne mogućnosti daljnjeg usavršavanja.
  • tvoje je znanje engleskog jezika na dobroj komunikacijskoj razini. Poznavanje njemačkog jezika je plus i uzet će se u obzir u skladu s tim.
  • želiš postati dio otvorenog i solidarnog tima i od nas želiš da budemo zahtjevni i ambiciozni, ali u isto vrijeme opušteni i odmjereni.
  • državljanin/državljanka si države članice EU-a, mobilan si i imaš vozačku dozvolu B kategorije.

Kontaktiraj nas sada!

Sva oglašena radna mjesta dostupna su odmah.

Samo nam reci nešto o tome tko si i što si do sada u radio/la u svojoj karijeri. Cijenili bismo ažuriran životopis, ali možeš ga poslati naknadno.

Već se veselimo upoznavanju!

Dodatne informacije o našem poduzeću dostupne i su putem naše Facebook stranice:
www.facebook.com/wkindustrietechnik

Ovaj ti posao ne odgovara? Nema problema. Samo se prijavi za naše mjesečno glasilo o dostupnim karijerama. Sigurno ćemo uskoro imati nešto za tebe.

* Obavezno polje

Hvala na pažnji.

W&K grupa

Upravljanje ljudskim resursima

Human Resources Management