Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Student/ica za rad u restoranu

- dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Split
Rok prijave:
04.10.2022.

PRIDRUŽI SE RASTUĆEM TIMU "SVE JE MOGUĆE"

Student/ica za rad u restoranu


Amrest Adria d.o.o. podružnica je AmRest holdings SE, najvećeg nezavisnog operatera restorana u središnjoj i istočnoj Europi. Gradimo portfolio sa poznatim brendovima poput KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks, La Tagliatella, Blue Frog...
Harland Sanders 1930. godine, kada je pokrenuo prvi KFC restoran, imao je jedinstveni recept za piletinu i ogromnu vjeru u budući uspjeh. Od samog početka bio je vjeran jednom principu koji je strogo poštivao:

“U potpunosti se posveti onome što radiš i radi sve na najbolji način!”

Vjerujemo da taj pristup stoji iza uspjeha KFC-a i zahvaljujući njemu toliko ljudi danas odabire nas – ovdje se osjećaju ugodno, imaju povjerenje u nas te cijene naše napore.KOGA TRAŽIMO?

Oslanjamo se na ljude koji su poput nas aktivni na poslu i rade ga sa strašću. Timske igrače kako bi svi radili zajedno i mogli se osloniti jedni na druge. Fleksibilne i odgovorne kandidate koji su spremni usvajati nova znanja. Studenti koji su spremni raditi kroz cijelu Akademsku godinu s više od 3 smjene tjedno.

Opis posla:

  • rad u kuhinji (obrada i priprema jela od svježih namirnica do gotovog proizvoda) - Iskustvo nije bitno!
  • rad na pripremi sendviča, salata i priloga
  • rad na blagajni i posluživanju gostiju (pružiti ljubaznu i u potpunosti kvalitetnu uslugu)

Radno vrijeme: flekisibilno radno vrijeme. U dogovoru s nadređenim, ovisno o potrebama poslodavca i studenta, uz mogućnost prilagodbe rasporeda sukladno obavezama studenta.

Naknada po satu / plaća: 32,00 kn redovan rad

* Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)


TRAŽIŠ NEŠTO VIŠE?

KFC ti može ponuditi jasnu poslovnu karijeru. Pridruži se našem timu i stvori svoj put prema profesionalnom razvoju. Samo o tebi ovisi koliko brzo ćeš napredovati i koliki ćeš uspjeh ostvariti. U KFC-u svake godine nekoliko stotina radnika napreduje do rukovodećih pozicija. Tu smo da ti pomognemo u ostvarenju profesionalnih ciljeva!

PRIJAVE PRIMAMO PUTEM DONJEG LINKA ZA BRZU PRIJAVU.