Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Stručni suradnik na terenu / promotor (m/ž)

- dana
Poslodavac:
Medica Magna d.o.o. Medica Magna d.o.o.
Kategorija:
Farmacija, biotehnologija, kemija, Marketing, PR i mediji, Prodaja (maloprodaja - veleprodaja)
Mjesto rada:
Zagreb - teren
Rok prijave:
21.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Dodaci prehrani Jamieson spadaju u svijetu ko najbolji prirodni i učinkoviti dodatci prehrani I imaju više nego 90 godina iskustva na tržištima cijeloga svijeta.

Ako ste osoba koja ima atribute koji su u skladu s našimi- vztrajnost, pozitivizam, komunikacijske vještine; INTEGRITET i odanost pozivamo vas da se prijavite na poziv.

Prednost se daje kandidatima iz Zagreba i okolice, s iskustvom rada na terenu kod ljekarna i delom na marketingu I prodaji do ljekarna in veledrogerija. Trebamo kandidata, koji je visoko motiviran i jaki u područjima: pozitivizam, fokus, integriteta, povjerenju, organizacija, inicijativa, energičnost, uvjerljiv, discipliniran.

Više o tvrtki i trgovačke marke Jamieson možete pročitati na: http://www.jamiesonvitamins.com/ , www.jamieson.si, www.jamieson.hr

Pozivamo vas da nam prijavu i životopis (koji bi također trebali uključiti sliku i opis prethodnog iskustva) poslati isključivo na: info@jamieson.hr
Posebne pogodnosti:Uspješni kandidat će biti poučeni o osobnom razvoju, prodaji, farmaciji, tržištu dodataka prehrani, dijelu sa lekarnama i svim drugim pitanjima vezanim za rad tvrtke. Izobrazit če se za naziv: stručni suradnik i promotor znamke JAMIESON HR.

Zaposlenici će imati priliku pokazati svoje teoretsko znanje i vještine u praksi. Radnik dobiva službeno vozilo koje upotreblja za službene namene, telefon , laptopi itd.
Vrsta posla:stalni radni odnos
Županija:Grad Zagreb, Zagrebačka županija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Rad će se provesti i na terenu (promociju proizvoda magistrom u ljekarnama i konačnim kupcim) u najboljima ljekarnama u Hrvatskoj, kao i na sve ostale dužnosti prema uputama direktora. Za rad na terenu, osoba u posjedu iznimno visokoj razini komunikacije i manira.

Potencijalni zaposlenici će biti suočen sa svakodnevnim izazovima povećanja prodaje, morat će redovito pratiti napredak, organiziranje, praćenje i nadogradnju radnih procesa u tvrtki.
Vozačka dozvola:B
Poznavanje rada na računalu:dobro
Potrebno radno iskustvo:tri godine
Plaća:od 8 000 kn do 12 000 kn
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare