Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Strojar/ka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
HEP - Proizvodnja d.o.o. za proizvodnju električne i toplinske energije
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
03.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
6 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
HEP - Proizvodnja d.o.o. za proizvodnju električne i toplinske energije
Kontakt:
putem linka: https://eprijave.hep.hr
Ostale informacije:
Organizacijska jedinica: HEP - PROIZVODNJA D.O.O., SEKTOR ZA TERMOELEKTRANE, ELEKTRANA-TOPLANA ZAGREB - EL-TO ZAGREB, SLUŽBA ZA PROIZVODNJU, ODJEL SMJENE Vrsta radnog odnosa: neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca.
UKRATKO O RADNOM MJESTU Putem upravljačkog sustava radnik upravlja i nadzire rad nad turbinskim i kotlovskim postrojenjima te pomoćnim postrojenjima u funkciji tehnološkog procesa odnosno proizvodnje električne i toplinske energije. Obilazi postrojenje te manipulira armaturama i opremom u funkciji tehnološkog procesa. Odgovoran je za rad postrojenja kojim upravlja i čiji rad nadzire te vodi knjigu postrojenja u koju evidentira ključne događaje, kvarove, zapažanja i slično. Kontrolira parametre rada postrojenja te u pogonskim listama vodi evidenciju istih. Kod kvara na dijelu postrojenja i/ili ispada postrojenja kojim upravlja i koji nadzire piše izvješće. Prema nalogu Vođe smjene i/ili Vođe bloka provodi mjere osiguranja prilikom izdavanja Isprava za rad u skladu sa biltenom br. 463 Pravila i mjere sigurnosti pri radu na termoenergetskim postrojenjima. Konstantno se usavršava te polaže interne ispite za upravljanje i nadzor nad svim proizvodnim jedinicama u pogonu EL-TO Zagreb te državne ispite za strojara plinskih i parnih turbina te kotlovskog postrojenja. Pohađa stručno osposobljavanje za dobrovoljnog vatrogasca. Troškove navedenih osposobljavanja snosi poslodavac. Zadužuje i koristi osobnu zaštitnu opremu te se pridržava svih propisanih uputa, mjera i discipline. Radi i na drugim poslovima prema nalogu Vođe smjene i Voditelja službe za proizvodnju.
UVJETI RADNOG MJESTA Opći i posebni: SSS, strojarski tehničar, predrad. elektroenerget. uređaja, strojar, tehničar za automatiku, tehničar elektroničar, 6 mjeseci radnog iskustva.
DOKAZI OGLASA •Životopis •Motivacijsko pismo •Svjedodžba o završenom srednjoškolskom obrazovanju •Potvrda/elektronički zapis o radno-pravnom statusu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz koje je vidljiv dosadašnji radni staž kandidata - ne starija od 30 dana •Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak - ne starije od 30 dana
NAPOMENE •Nepotpune (ponude bez dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta) ponude neće biti razmatrane. •U daljnje razmatranje uzet će se isključivo one ponude dostavljene po ovom oglasu i unutar utvrđenog roka. •Kao dokaz o ispunjavanju uvjeta znanja engleskog jezika i znanja rada na računalu ne prihvaća se preslika indeksa, dopunske isprave o studiju, srednjoškolske isprave, životopis, motivacijsko pismo i sl., već je potrebno dostaviti formalnu ispravu ili vlastoručno potpisanu izjavu kao zaseban dokument. •Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak može se dobiti preko sustava e-Građani i u općinskom sudu. •Poslodavac zadržava pravo izvršiti provjeru načina prestanka radnog odnosa kod bivšeg poslodavca, dodatno testirati kandidate, kako i poništiti oglas kao i ne prihvatiti niti jednu zaprimljenu ponudu. •Sve detalje vezane za daljnji tijek postupka izbora kandidati iz oglasnog postupka dobit će isključivo elektroničkom poštom. •U skladu sa Zakonom o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21) upućuju se kandidati iz članka 102. stavaka 1.-3. Zakona da dostave dokaze iz članka 103. stavak 1. Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Više o dokazima potrebnima za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf •U skladu sa Zakonom o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN br. 84/21) upućuju se kandidati iz članka 48. stavka 1.-3. Zakona da dostave dokaze iz članka 49. stavak 1. Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Više o dokazima potrebnima za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf •Kandidati su odgovorni za ispravnost podataka navedenih u potvrdi/elektroničkom zapisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142936354
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.