Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Socijalni radnik (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Centar za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec
Kategorija:
Mjesto rada:
Sesvete
Rok prijave:
03.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
SESVETE
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Centar za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec
Kontakt:
pisana zamolba: Brune Bjelinskog 9, 10360 Zagreb, Sesvete
Ostale informacije:
Uvjeti koje kandidat/kinja mora ispunjavati su: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili preddiplomski sveučilišni studij socijalnog rada i diplomski sveučilišni studij socijalne politike ili integrirani preddiplomski i diplomski studij socijalnog rada u RH ili ima priznatu inozemnu stručnu kvalifikaciju za obavljanje regulirane profesije-socijalni radnik u skladu s propisima kojima se regulira djelatnost socijalnog rada i odobrenje za rad nadležne komore
1 godina radnog iskustva u struci
odobrenje nadležne komore za samostalan rad
položen stručni ispit
poznavanje rada na računalu
poznavanje engleskog jezika
komunikacijske vještine
vozačka dozvola „B“ kategorije
da ne postoji zapreka iz čl. 261. Zakona o socijalnoj skrbi (NN broj 18/22, 46/22, 119/22, 71/23, 156/23)
Uz prijavu na natječaj kandidati/kandidatkinje su dužni priložiti sljedeće dokumente (ne trebaju biti izvornici niti ovjerene preslike): životopis, vlastoručno potpisan
osobnu iskaznicu
vozačku dozvolu
dokaz o završenom obrazovanju
dokaz nadležne komore za samostalan rad
dokaz o položenom stručnom ispitu
dokaz o radnom iskustvu (kao dokaz o radnom iskustvu potrebno je dostaviti elektronički zapis o radnom stažu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
uvjerenje nadležnog suda da protiv kandidata nije pokrenut i da se ne vodi kazneni postupak (ne starije od mjesec dana).
Kandidati koji prema posebim propisima ostvaruju prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji se u prijavi pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. i 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN broj 121/17, 98/19, 84/2021 i 156/23), uz prijavu na natječaj, dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Kandidati koji se u prijavi pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN broj 84/21) dužni su, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 49. stavak 1. citiranog Zakona iz kojih je vidljivo postojanje navedenog prava. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr. Kandidati koji se u prijavi pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadržava sve podatke i privitke navedene u natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Prijave na natječaj podnose se u roku od 8 dana od objave na internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na službenoj stranici Centra za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec (www.cnjzg.hr). Prijava se dostavlja pisano na adresu: Centar za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec, B. Bjelinskog 9, 10360, Zagreb s naznakom ¨Za natječaj – socijalni radnik¨. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem web-stranice Centra za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec (www.cnjzg.hr).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142962652
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.