Šef / šefica kuhinje HZZ OGLAS
Nagrade i certifikati
O poslu
Kreiranje i razvoj menija u skladu s konceptom restorana
Kontrola kvalitete pripreme i prezentacije jela
Upravljanje zalihama i naručivanje namirnica
Vođenje i motiviranje kuhinjskog osoblja
Održavanje higijenskih i sigurnosnih standarda (HACCP)
Sudjelovanje u planiranju troškova i optimizaciji rada kuhinje
Minimalno 3 godine iskustva na istoj ili sličnoj poziciji
Izvrsno poznavanje mediteranske i internacionalne kuhinje
Sposobnost vođenja tima i rada pod pritiskom
Kreativnost, organiziranost i predanost kvaliteti
Poželjno znanje stranih jezika (engleski jezik obavezno)

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.
Možda će vas zanimati
Kuhar / kuharicaSAGENA d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge
Pomoćni kuhar / pomoćna kuharicaSAGENA d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge
Pomoćni kuhar / pomoćna kuharicaDUBROVNIK EAT d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge
Konobar / konobaricaSAGENA d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge
Konobar / konobaricaDUBROVNIK EAT d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge
Pomoćni kuhar/pomoćna kuharicaRIBIČ DELICIJE d.o.o. za ugostiteljstvo
