Savjetnik - urednik za područje poreza i računovodstva (m/ž)

3 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
06.05.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Predavanja na TEB-ovim edukacijama u Zagrebu i drugim gradovima u Hrvatskoj, savjetovanje klijenata putem telefonskog servisa, usmene i pisane konzultantske i druge povezane usluge, komunikacija s klijentima i suradnicima, pisanje i uređivanje stručnih članaka, pisanje i uređivanje priručnika i sl.
Posebne pogodnosti:
Nudimo rad u ugodnom i poticajnom okružju uz mogućnost povremenog rada od kuće, priliku za osobni napredak uz usavršavanje i učenje, sudjelovanje u izazovnim projektima, stimulativna primanja i cijenjen posao u uglednoj najstarijoj hrvatskoj savjetničkoj kući.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Za obavljanje savjetničkih i uredničkih poslova u TEB-u potrebno je imati završen Ekonomski fakultet, a dobro će doći i položen ispit za poreznog savjetnika ili ovlaštenog revizora, magisterij i dr.
Potrebno je znanje i višegodišnje iskustvo na poslovima poreza i računovodstva, s posebnim naglaskom na primjenu propisa o oporezivanju dohotka.
Uz to, naš idealan kandidat je odgovorna, ugodna i kolegijalna, samostalna i samoinicijativna te organizirana i sistematična osoba, spremna na permanentno učenje i usavršavanje, koja izvrsno poznaje i snalazi se u propisima i njihovoj primjeni, koja ima iskustvo u javnim nastupima i predavanjima, na uređivanju i recenziranju stručnih tekstova. Vozačka dozvola B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu dodatna je prednost.
Ako nešto od navedenog i nedostaje - ključna je volja za učenjem, usavršavanjem, širenjem i ažuriranjem znanja.

Molimo sve zainteresirane kandidate/kandidatkinje da svoje prijave s priloženim životopisom dostave putem elektroničke pošte na: [email protected] ili putem linka za Brzu prijavu.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Adresa:
Trg žrtava fašizma 15, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa:

Brza prijava

Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto.
Prijavite se za posao →