Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.11.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Rukovoditeljica / Rukovoditelj tima za projektiranje građevinskih konstrukcija

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
03.11.2022.

Strabag d.o.o.

Rukovoditeljica / Rukovoditelj tima za projektiranje građevinskih konstrukcija

Zagreb
Full time
Job-ID: req46581
Header Image

Kao europski tehnologijski koncern za građevinske usluge STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Bez timskog rada - koji nadilazi geografske granice i područja - ovo ne bi bilo moguće. Postanite dio našeg tima!

Zentrale Technik (ZT) je nositelj tehničkog „KNOW-HOW“ u okviru koncerna STRABAG SE. Da bismo osnažili tehničku konkurentnost koncerna za budućnost, u ZT kontinuirano razvijamo znanja, kako bismo osigurali visoku kvalitetu svojih usluga. Radimo u različitim područjima koja obuhvaćaju arhitekturu, građevinarstvo, MEP, geotehniku i izgradnju tunela. ZT jedan je od pionira primjene modernih tehnologija u građevinskoj industriji EU i kao takva je centar razvoja za teme BIM / 5D, LEAN i digitalizacije. Kako bi osnažila tehničku konkurentnost na tržištu, ZT potiče sve predmetne i interdisciplinarne inovacije. Uz ekonomičnost tehničkih rješenja, u središtu naših akcija je ušteda resursa i energetska učinkovitost. Odjel za konstrukcije pruža podršku svim građevinskim jedinicama za relevantna pitanja vezana uz konstrukciju u visokogradnji i inženjerskim projektima, od procesa tendera, projektiranja do izvođenja radova.


Zadaci:

  • Rukovođenje timom i daljnji razvoj grupe za projektiranje građevinskih konstrukcija (trenutno 5 zaposlenica i zaposlenika, s ciljem izgradnje tima s najmanje 15 zaposlenih do kraja 2025. godine)
  • Projektiranje betonskih konstrukcija i izrada projektno-tehničke dokumentacije za sve faze projektiranja
  • Izrada statičkog proračuna betonskih konstrukcija prema Eurokodu (izbor konstruktivnog sustava, analiza opterećenja, dimenzioniranje elemenata) 
  • Obrada prvenstveno njemačkih projekata (statički proračun i projektiranje armature) 
  • Izrada projekata realizira se samostalno u okviru tima u Beogradu ili u suradnji s drugim lokacijama poduzeća Zentrale Technik u Njemačkoj, a ovisno o složenosti i i opsegu projekta
  • Spremnost na putovanja u Beograd
  • Spremnost na putovanja u Njemačku i Austriju s ciljem usuglašavanja općih pitanja kao i pitanja vezanih za projekte.

Uvjeti:

  • Diplomirani inženjer građevine / mag. ing. građevine - smjer konstrukcije
  • Najmanje 8 godina radnog iskustva u projektiranju  projekata visokogradnje i inženjerskih građevina (HOAI faze 4 i 5) za njemačke projekte 
  • Vrlo dobro znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu 
  • Vrlo dobro znanje softvera npr. Dlubal, mb BauStatik, Tower, Robot, AutoCAD, ArmCAD, Allplan, Revit 
  • Vrlo dobro poznavanje normi u čeličnim konstrukcijama sukladno  Eurokodu
  • Poželjna dodatna znanja iz npr. ZTV-ING 
  • Siguran nastup, vrlo dobre komunikacijske sposobnosti kao i visoke interkulturalne kompetencije 

Nudimo:

Očekuju Vas zanimljivi projekti i centar tehničke stručnosti s više od 1000 zaposlenica i zaposlenika u Njemačkoj, Austriji i na drugim lokacijama u Europi. Posvećeni smo konceptu suradnje i kulturi “otvorenih vrata“. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da nam svoju natječajnu dokumentaciju na engleskom i/ili njemačkom jeziku pošaljete putem online obrasca na našoj internetskoj stranici za karijeru najkasnije do 31.10.2022. godine. Radujemo se Vašoj prijavi!

Kontakt

Oliver Sand, Düsseldorfer Str. 181-185, Duisburg, Tel. +49 203 2820 406
www.strabag.com