Rukovalac centralnog grijanja (m/ž)  HZZ OGLAS

3 dana do isteka
Poslodavac:
Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice
Kategorija:
Mjesto rada:
Varaždinske Toplice
Rok prijave:
09.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VARAŽDINSKE TOPLICE, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice
Kontakt:
pisana zamolba: Trg sv. Martina br.1, 42223 V. Toplice (s naznakom
Ostale informacije:
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE, Trg sv.Martina br.1, 42223 Varaždinske Toplice, objavljuje N A T J E Č A J za popunu slobodnog radnog (m/ž) RUKOVALAC CENTRALNOG GRIJANJA - 1 izvršitelj - na neodređeno vrijeme
(koje je sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama (NN br. 22/24) prevedeno u stručni radnik na tehničkom održavanju) UVJETI: SSS/KV, tehnička škola, monter centralnog grijanja
1 godina radnog iskustva u struci
Kandidati dostavljaju pismenu zamolbu i životopis, te prilažu odgovarajuće dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja i to: dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika svjedodžbe o završenoj traženoj stručnoj spremi)
potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, odnosno elektronički zapis o radno-pravnom statusu (e- radna knjižica)
dokaz o državljanstvu RH (preslika domovnice ili osobne iskaznice)
Svi kandidati obvezni su dostaviti elektronički zapis o radno-pravnom statusu (e- radna knjižica) u protivnom pristigla prijava smatrat će se nepotpunom. Kandidati cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u preslici, na hrvatskom jeziku, dok će izabrani kandidati biti pozvani da istu dostave u izvorniku ili ovjerenoj preslici. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju dužan je uz prijavu na natječaj, uz dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, dostaviti i rješenje, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, kao i dokaz da je nezaposlen, budući da ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, tj. ukoliko ispunjava uvjete iz natječaja. Sukladno prethodnoj odredbi, ukoliko se na ovaj natječaj prijavi osoba iz čl. 102. stavaka 1-3 Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21, 156/23), da bi ostvarila prednost pri zapošljavanju, dužna je prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja kao i sve ostale dokaze navedene u članku 103. stavku 1. gore navedenog Zakona (Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji -14.12.2017.), a ukoliko se na ovaj natječaj prijavi osoba iz čl. 3. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), da bi ostvarila prednost pri zapošljavanju, dužna je prijavi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja kao i sve ostale dokaze navedene u članku 9. stavak 2. i 3. gore navedenog Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom. Ustanova pridržava pravo za kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja provesti intervju i testiranje, a o vremenu i mjestu održavanja istih, kandidati će biti obaviješteni telefonom, e-mailom ili će se objaviti na web stranici Bolnice (www.sbvzt.hr) pod „Natječaji“. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), odnosno od 24.04.2024. god. do 09.05.2024. god. u pismenom obliku isključivo putem pošte na adresu: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, Trg sv. Martina br. 1, 42223 Varaždinske Toplice s naznakom: «natječaj za popunu slobodnog radnog mjesta (naznaka radnog mjesta za koje se natječe) - NE OTVARATI - ». Na poleđini kuverte s ponudom obavezno navesti osobne podatke (ime i prezime i adresu). Prijave se neće preuzimati u prijamnom uredu Bolnice.
Prijave koje neće biti dostavljene sukladno navedenom, neće se razmatrati. Osobni podaci kandidata prikupljaju se i obrađuju isključivo radi provođenja natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18). Smatrat će se da je kandidat podnošenjem prijave na natječaj dao privolu za raspolaganje njegovim osobnim podacima u svrhu provođenja natječajnog postupka. Nepravovremene i nepotpune prijave i prijave koje nisu na hrvatskom jeziku, te prijave poslane e-mailom neće se razmatrati. Kandidati će o rezultatima natječaja, tj. izbora biti obaviješteni putem oglasnih ploča Bolnice i internetske stranice Bolnice (www.sbvzt.hr). Dostavljena dokumentacija neće se vraćati. Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja, odnosno pravo ne odabrati nijednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142897564
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.