Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Referent u poslovnici Rent a cara (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Omišalj, Ližnjan, Rovinj, Zemunik Donji, Čilipi
Rok prijave:
13.03.2020.

ORYX Rent a car, sastavni dio Zubak Grupe, nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Svi segmenti ponude stvoreni su kako bismo svojim klijentima u najvećoj mjeri olakšali svakodnevnicu i putovanje obojili tonovima slobode, zabave i opuštenosti. Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženoga. Svaki naš zaposlenik teži biti najbolji u svojem području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju. Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili učinkovitije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu.

O poslu


ORYX Rent a car već je poznat po svojoj kvaliteti, što je dokazano velikim brojem dobivenih nagrada, a ti nam sada dokaži da si prava osoba za nas. Ako u ljetnim mjesecima možeš uslužiti hrpu nervoznih i nestrpljivih turista koji čekaju u redu za najam vozila – ti si naš čovjek! Znaš sve o vozilima i u toku si s mnogobrojnim trendovima, a dodatna oprema za tebe nije samo torbica nego i Wi-Fi uređaj, GPS i sl. i znaš ih vješto ponuditi klijentu.

Opis glavnih zadataka

 • Upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila
 • Rad u dinamičnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge
 • Učinkovito komuniciranje s klijentima i aktivna prodaja dodatnih proizvoda i usluga
 • Stručno savjetovanje za sva vozila i usluge koje se nude
 • Briga o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata
 • Korisnička potpora putem telefona i e-maila

Lokacije na kojima tražimo djelatnike

 • Rijeka zračna luka (Omišalj)
 • Pula zračna luka (Ližnjan)
 • Rovinj centar grada
 • Zadar zračna luka (Zemunik donji)
 • Dubrovnik zračna luka (Čilipi)

Karakteristike prave osobe za nas


Kao referent brinut ćeš o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata stoga trebamo brižnu, pedantnu i pažljivu osobu kako bi upiti bili obrađeni na najvišoj razini zadovoljstva naših korisnika. Vidiš da se „palimo“ na nagrade za najbolju uslugu pa bi ljubaznost trebalo biti tvoje drugo ime, a čelični živci neće biti naodmet 😊. Timski rad je tvoja odlika, a uza sve to proaktivna si, vedra i odgovorna osoba. Bitno nam je da imaš vozačku dozvolu B-kategorije, da izvrsno poznaješ engleski jezik te da imaš SSS, VŠS ili VSS stručnu spremu.

Zubak Grupa nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Od početka stvaranja i poslovanja Zubak Grupe uvijek smo nastojali biti najbolji. A da bi to postali i ostali najbolji stalno se prilagođavamo uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca. Za svoj rad nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno smo ponosni na nagrade koje smo zaslužili na zadovoljstvo naših klijenata.

Saznaj više o nama na www.zubakgrupa.hr, prijavi se za posao putem linka za prijavu najkasnije do 13.03.2020. i pridruži se našem timu.