Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.10.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Recruiter (m/ž)

- dana
Poslodavac:
Elmatic GmbH Gebäudemanagement
Kategorija:
Ljudski resursi, Ostalo
Mjesto rada:
home-office u Hrvatskoj
Rok prijave:
08.10.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Uspješna smo grupacija iz područja tehničkog upravljanja zgradama s preko 800 suradnika i 20 lokacija u Njemačkoj.
U svrhu stalnog rasta tražimo kvalificirane suradnike/-ice iz Hrvatske u području upravljanja zgradama (sa završenim odgovarajućim školovanjem) koji su spremni nadograditi svoje postojeće znanje njemačkog jezika (idealno razina B1) te srednje- do dugoročno, a možda i trajno živjeti i raditi u Njemačkoj.

Konkretno tražimo stručne suradnike iz sljedećih područja:

Recruiter (m/ž): (nepuno radno vrijeme (3 sata dnevno), mjesto rada je home-office u Hrvatskoj)
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme, honorarni posao
Županija:Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Traženi profil: izvrsno govorite njemački, imate administrativnu izobrazbu (korištenje računala i Office programa), smisao za organizaciju te – idealno – iskustvo u području zapošljavanja.

Djelatnost: prevođenje oglasa za posao s njemačkog na hrvatski jezik te davanje oglasa na odgovarajućim platformama. Prijem, čitanje i ocjenjivanje pristiglih prijava, predselekcija, prijevod prijava, prosljeđivanje prijava putem maila. Održavanje intervjua u RH, organizacija Skype video konferencija s kandidatima i centralom. Generalna podrška društva u Hrvatskoj.

Molimo vas da prijave za natječaj i životopis dostavite na njemačkom jeziku kao i da napomenete za koje se radno mjesto prijavljujete.

Za daljnje informacije možete se rado obratiti našoj kolegici, gđi. Melini Terpe na telefonski broj: 0049 40 52 59 66 43.
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare