Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.05.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor / Student engleskog jezika ili izvorni govornik (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
25.05.2019.



Helen Doron English je međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika koji postoji više od 30 godina te se provodi u više od 30 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2009. godine na 25 lokacija.

Naša metoda rada zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik. Upravo nam takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti. Uči se u malim grupama (od 4 do 8 djece) te isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivnost i govor. Učimo uz pomoć vrlo kvalitetnih materijala i stimuliramo dječji razvoj kroz poticanje svih osjetila. Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje CD-a kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

www.helendoron.hr
Facebook
YouTube

Profesor / Student / Izvorni govornik engleskog jezika (m/ž)

Otvorena si, komunikativna, organizirana, vesela, kreativna osoba koja izvrsno govori engleski, voli djecu, pjevanje, plesanje? Ti si super kandidat za nas! Mi upravo širimo naš tim i pozivamo te da nam se pridružiš!

Odlično vladanje engleskim jezikom je nužno, kao i poznavanje rada na računalu (MS Office, Internet) te dobra volja i želja za stjecanjem novih vještina. Poželjne su i osnovne umjetničke vještine i znanja, dar pjevanja te poznavanje rada na računalu.

Idealan kandidat/kvalifikacije:

Profesor engleskog, student viših godina ili apsolvent Filozofskog fakulteta (smjer anglistika; kombinacija s pedagogijom); odgojitelj, učitelj ili apsolvent Učiteljskog fakulteta s pojačanim engleskim jezikom; izvorni govornik engleskog s dobrim poznavanjem hrvatskog jezika. Osoba koja je slobodna održavati nastavu radnim danom (poslijepodne) tijekom školske godine.

Molimo sve kandidate da se prije prijave za posao upoznaju s našom metodom putem naše web stranice te Facebook stranice Helen Doron English Croatia.

Razmatrati ćemo samo potpune prijave koje trebaju sadržavati:

  • molbu/motivacijsko pismo na engleskom jeziku
  • životopis/CV na hrvatskom i engleskom jeziku

Kao Helen Doron Teacher Vi ćete:

  • biti dio međunarodne mreže učitelja
  • dobiti mogućnost usavršavanja svojih učiteljskih vještina pohađanjem naših specijaliziranih Helen Doron English treninga i seminara
  • primati podršku putem naše godišnje konferencije, sastanaka učitelja, web portala i foruma
  • raditi dinamičan i zanimljiv posao prema metodi koja je višestruko korisna za razvoj djece

Prijave šaljite isključivo putem Brze prijave.