Prodavač (m/ž)

13 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zadar
Rok prijave:
29.07.2024.

Prodavač za poslovnicu HUMANIC Zadar
Zadar, Hrvatska Puno radno vrijeme

O NAMA

S dvije prodajne marke HUMANIC i SHOE4YOU, LEDER & SCHUH AG jedna je od najvećih tvrtki za maloprodaju cipela u Europi. Tvrtka zapošljava oko 2.000 ljudi na oko 200 lokacija u devet zemalja (AT, DE, CZ, SK, HU, SI, HR, RO, BG). Sjedište tvrtke nalazi se u glavnom gradu Štajerske, Grazu. Veliku vrijednost stavljamo na izgradnju dugoročnih radnih odnosa i promicanje karijere unutar tvrtke.

S mrežom od oko 140 trgovina u devet zemalja, HUMANIC je uključujući oko četiri u Hrvatskoj, kao pionir u europskom poslovanju s cipelama. Stalno mijenjajuće kolekcije odmah donose međunarodne trendove modnih prijestolnica u naše trgovine i online trgovine. Bilo u jednoj od modernih i atraktivnih trgovina ili u online trgovini — HUMANIC živi strast prema cipelama. A to je bio slučaj od 1872.

SHOE4YOU označava dobru kvalitetu i poštenu cijenu. S modernim asortimanom za žene, muškarce i djecu, SHOE4YOU se etablirao kao nezamjenjiv igrač na tržištu cipela diljem Austrije, s oko 60 trgovina i vlastitom internetskom trgovinom.

NAŠA PONUDA

  • Raznovrsni poslovi u međunarodnoj modnoj tvrtki sa sjedištem u Austriji
  • Prijateljski raspoložen tim koji osigurava sveobuhvatnu obuku

PREDNOSTI RADA U NAŠIM TRGOVINAMA

  • Rad u smjenama
  • Školovanje u našoj digitalnoj akademiji
  • Popusti za djelatnike, robni bonovi i premije za ostvarene prodajne rezultate

ZNATIŽELJNI?

Tada se radujemo primitku Vaših prijavnih dokumenata i tražimo da se prijavite isključivo putem našeg internetskog portala.

Želimo Vam puno uspjeha!

Leder & Schuh d.o.o.
n/r gđe. Petre Pahernik - Voditelj prodaje
Uprava: Jankomir 33, 10000 Zagreb, Hrvatska
www.humanic.net