Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 22.10.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prodajni predstavnik (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka, Pula
Rok prijave:
22.10.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas je jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Već dugi niz godina Deltron je sinonim za uspješnu distribuciju vrhunskih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, Gree, Azuri, Thermoscreens, Climaveneta i Olimpia Splendid.

Dobitnik smo priznanja „Zlatna Bilanca 2017.“ za najuspješnijeg poduzetnika u 2016. godini u djelatnosti građevinarstva izdanog od strane Financijske Agencije kao i priznanja “Zlatna kuna” za najuspješniju srednju tvrtku Splitsko-dalmatinske županije u 2019. godini.

Najveći doprinos našem uspjehu daje više od 95 stručnih i motiviranih djelatnika, prvoklasna kvaliteta proizvoda koje zastupamo te usluga koju pružamo našim poslovnim partnerima i kupcima
.
Kod nas se uvijek nešto događa i stalno smo u pokretu, a timski duh je jedna od naših najvažnijih karika. Bitno nam je što naši zaposlenici imaju za reći i uvijek s velikim entuzijazmom rado saslušamo svaku novu ideju. Svjesni smo da je upravo razmjena ideja, metoda rada i znanja jedini način da Deltron ide naprijed, stoga tome pridajemo veliku važnost. Cijelu ekipu u Deltronu krase sklonost pomaganju kolegama, pedantnost, pouzdanost, organiziranost, učinkovitost i spremnost na usavršavanje te savladavanje izazova. Pošteni smo, radimo predano i puno, ali isto tako znamo kada je vrijeme za zabavu i opuštanje!

Mladi smo i profesionalni te se konstantno širimo na tržištu i sada tražimo tebe kako bismo osnažili naš poslovni tim. Nudimo ti mjesto gdje ćeš imati stabilna primanja, gdje ćeš se stalno moći razvijati, ali možda i ono najvažnije, gdje ćeš svaki dan sa zadovoljstvom doći na posao.

Ako se možeš zamisliti u ovoj našoj priči, u nastavku oglasa pogledaj neke detalje koje tražimo od tebe i odmah se prijavi jer jedva čekamo čuti što upravo ti imaš za reći!

OPIS POSLOVA:
- širenje prodajne mreže i pozicioniranje naših proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme
- izrada, praćenje i realizacija planova prodaje klimatizacijske opreme te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata
- dogovaranje uvjeta s partnerima
- operativna provedba prodajnih aktivnosti, organizacija i aktivno sudjelovanje u provedbi i nadzoru promocijskih aktivnosti
- praćenje realizacije te provedba aktivnosti s ciljem povećanja uspješnosti poslovanja
- praćenje tržišnih trendova s ciljem pravovremene prilagodbe tržišnim uvjetima
- koordinacija aktivnosti s ostalim funkcijama u cijeloj grupaciji Deltron, s ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti i održavanja sustava vrijednosti Deltrona
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
UVJETI:
- SSS, VSS ili VŠS - prednost tehnički smjer
- potrebno iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom
- afiniteti prema prodaji, prodajnim aktivnostima i terenskom radu
- usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva
- otvorenost, ljubaznost, komunikativnost i pristupačnost
- kooperativnost i sklonost radu u timu
- aktivno korištenje engleskim jezikom u govoru i pismu
- napredno znanje rada na računalu
- vozačka dozvola B kategorije

ŠTO NUDIMO:
- automobil, mobitel, prijenosno računalo
- dinamična, ugodna i prijateljska radna atmosfera
- fleksibilno radno vrijeme
- stimulativna primanja i stalno praćenje rezultata rada
- uvijek ćemo prepoznati tvoj angažman i adekvatno te nagraditi
- stalno ulažemo u naše zaposlenike kroz razne edukacije, pohađanje tečajeva, seminara i svega što je potrebno da se naši zaposlenici osobno i profesionalno razvijaju