Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.04.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Pripravnik / Junior (m/ž)

- dana do isteka

KPMG Croatia d.o.o., članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge, objavljuje natječaj za poziciju:

Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:

 • Završen preddiplomski i/ili diplomski studij ekonomije, računarstva ili matematike, ili vam je preostalo nekoliko ispita do diplome
 • Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Poznavanje poslovnog, financijskog i informacijskog okruženja
 • Dobre komunikacijske sposobnosti
 • Organizacijske sposobnosti i poduzetnost
 • Odlično poznavanje MS Office korisničkih paketa u poslovnom okruženju
 • Visok nivo osobnog integriteta

Što nudimo:

 • Rad na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zaposlenja
 • Razrađeni plan profesionalnog razvoja i napredovanja
 • ACCA program
 • Rad u mladom i prijateljskom timu i dinamičnom i izazovnom okruženju
 • Rad na raznovrsnim projektima s klijentima iz različitih sektora gospodarstva u Hrvatskoj i regiji
 • Stimulativni sustav nagrađivanja

KPMG razlika

Brzina, fleksibilnost, raznolikost i angažiranost su u srcu onoga što radimo - od načina na koji nagrađujemo i poštujemo naše kolege, do usluga koje nudimo klijentima. Možete očekivati najbolje od nas, a klijenti će očekivati najbolje od vas. Zajedno, mi smo pobjednički tim. Biti dijelom KPMG-a znači biti dijelom zajednice talentiranih i inovativnih ljudi, koji rade zajedno kako bi ostavili pozitivan i trajan utjecaj na klijente.

Zašto KPMG?

Svakog dana svi mi u KPMG-u igramo vitalnu ulogu u pomaganju tvrtkama kako bi stvarale nove vrijednosti i rasle. Od klijenata i investitora do državnih institucija i javnosti, svi očekuju najbolje od nas. Mi na ta očekivanja odgovaramo zapošljavanjem uistinu izvanrednih ljudi. Svi u našoj raznolikoj zajednici imaju koristi od visoko kvalitetnih zadataka, edukacije, podrške i međunarodnih prilika. Kojem god našem odjelu se pridružili, pomoći ćemo vam u osobnom i profesionalnom napretku.

O nama

KPMG posluje na hrvatskom tržištu 27 godina, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, kao i savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima i savjetovanja u pogledu ispunjavanja regulatornih zahtjeva.

Naša osnovna vrijednost je znanje više od 219.000 zaposlenika iz 147 zemalja, koja daje potporu programu specijalizacije po industrijama. Svake godine, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola. Naši klijenti neke su od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, vlade i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG-u vide visok standard usluga, specijalizaciju po industrijama i ekstenzivno povezivanje lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta.

Razlog za prijavu?

Prepoznat ćemo i nagraditi vaš potencijal. Znamo da smo najbolji, kad ste vi najbolji. Zato ćemo se pobrinuti da imate:

 • odgovornosti kako biste se dokazali
 • mogućnosti za napredovanje.

I, naravno, podršku koju trebate da biste sve to uskladili.

Prijaviti se možete do subote, 18. travnja 2020. godine, isključivo putem sljedećeg linka.

Očekivani početak rada: kolovoz 2020. godine.

KPMG je jednakopravni poslodavac i cijeni raznolikosti u svojoj radnoj okolini, potičući aplikacije svih kvalificiranih pojedinaca.

 

© 2020 KPMG Croatia d.o.o. je hrvatsko društvo s ograničenom odgovornošću i član je mreže nezavisnih društava povezanih s KPMG International Cooperative („KPMG International“), pravne osobe registrirane u Švicarskoj. Sva prava su pridržana. KPMG ime i logo su registrirani zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi KPMG International Cooperative („KPMG International“).