Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćni radnik pri podopolaganju (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, cijela hrvatska
Rok prijave:
04.03.2020.
Plaća:
od 531 € do 664 € neto  (Kalkulator plaće)

Tepih centar je tvrtka koja već 25 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, laminata, gazišta, zavjesa, dekora te kupaonske garniture i pribora.

Naš široki i kupcima prilagođeni asortiman nudimo u 7 gradova Hrvatske na više od 10.000 m2 prodajnog prostora - u tri salona u Zagrebu, te po jedan u gradovima Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli.

Osim maloprodaje Tepih centar već više od 15 godina sve vrste toplih podnih obloga i ugrađuje na objektima sukladno potrebama tržišta – hotelima, poslovnim prostorima, bankama i institucijama te privatnim kućama i apartmanima. Naš projektni tim broji 20 stručnih, profesionalnih i potpuno tehnički opremljenih podopolagača te još toliko komercijalista koji obrađuju cijelo tržište RH i regije.

Zbog širenja poslovanja, pozivamo Vas da se pridružite našem timu opremanja objekata na radnom mjestu:

Pomoćni radnik pri podopolaganju (m/ž) - Zagreb (cijela Hrvatska)
(više otvorenih radnih mjesta)


Podovi se polažu u komercijalnim i stambenim prostorima, hotelima, uredima, plovilima, u sportsko rekreacijskim prostorima te u institucijama i bankama.
Mogu biti jednostavne izvedbe ili posebno oblikovani kao ukras prostora, od tapison ploča do izvedbe holkera iz linoleuma.

Vaš profil:
  • prednost iskustvo u podopolagačkim poslovima svih vrsta tzv. toplih podova, parketa i parketnih ploča, laminata, sintetičkih materijala, tekstila, postavljanje pragova, oblaganje stubišta
  • vozačka dozvola B kategorije je prednost
  • spretna, dinamična i marljiva osoba
  • spremnost na povremeni terenski rad
  • rad na neodređeno vrijeme
  • početak rada: odmah
  • očekivana plaća: 5.000,00 do 8.000.00 kuna

Ukoliko ste zainteresirani za rad u dinamičkoj, poticajnoj radnoj okolini nudimo i prepoznajete se u gore opisanom radnom mjestu nudimo vam stimulativna primanja u srazmjeru s vašim ostvarenim rezultatima te konstantu profesionalnu edukaciju s mogućnošću napredovanja.

Zašto otići u inozemstvo kad iste uvjete možete ostvariti i kod kuće?!


Napominjemo da ćemo kontaktirati samo kandidate koji zadovolje navedene kriterije.


Svoje životopise s prijavom za posao šaljite putem Brze prijave ili na adresu (s naznakom „Prijava za posao Pomoćni radnik pri podopolaganju“):

Tepih centar d.o.o.
Slavonska avenija 19B
10132 Zagreb