Pomoćni kuhinjski djelatnik / pomoćna kuhinjska djelatnica - hotel cavtat  HZZ OGLAS

26 dana do isteka
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Cavtat
Rok prijave:
31.12.2025.

Nagrade i certifikati

Luppa certifikat Top Workplace 2024
Nositelj Top Workplace nagrade za 2024. g. koja se dodjeljuje organizacijama koje su ostvarile izvanredne rezultate, nadmašujući tržišne i industrijske standarde za 20%.

O poslu

Mjesto rada:
CAVTAT, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kontakt:
putem linka: https://online.selekcija.hr/home/job/6034/?application=true
Ostale informacije:
Tvrtka Dubrovnik Sea Sun Hotels izgrađena je zahvaljujući predanosti, znanju i strasti naših ljudi, koji od 2011. godine s iskrenim gostoprimstvom stvaraju nezaboravna iskustva. Tijekom godina razvili smo se u pouzdanu ugostiteljsku tvrtku s tri prestižna hotela, smještena na iznimnim lokacijima. Svaki hotel u našoj kolekciji ima svoju jedinstvenu priču, ali svi dijele zajedničku nit, spoj izvanrednih lokacija i besprijekorne usluge, ukorijenjene na našim čvrstim vrijednostima i visokim standardima. Naša je kolekcija namijenjena gostima koji cijene profinjenost i udobnost te znaju prepoznati ljepotu u svakom detalju. Pridružite se DSSH timu u sezoni 2026.!
Mjesto rada: Hotel Cavtat**** (Cavtat) Vrsta ugovora: na određeno Period rada: ožujak/travanj - listopad/studeni 2026.

Opis posla: Prikuplja otpatke, uklanja grube nečistoće te pere i dezinficira kuhinjski inventar (crno i bijelo posuđe, pribor za jelo i dr.).
Čisti i uređuje kuhinjsku opremu, uređaje, radne površine i radni prostor.
Preuzima i donosi namirnice iz skladišnih prostora.
Primarna (struganje, guljenje, odvajanje peteljki, probiranje i dr.), gruba obrada (polovijenje, četvrtanje i td.) te pranje namirnica za pripremu jela.
Pomaže pomoćnom kuharu pri izvršavanju jednostavnijih zadataka.
Povremeno pomaže kod izdavanja slastica te hladnih i toplih napitaka.
Obrada i porcioniranje salata prema utvrđenim normativima priprave salata.
Odgovoran je za provedbu osobne kao i higijene radnog prostora i površina.
Primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu.
Obavlja i ostale poslove po nalogu neposrednog rukovoditelja.


Potrebna znanja/vještine: Stručna sprema: SSS
Radno iskustvo: poželjno 1 godina rada u hotelima sa 4*
Ostali uvjeti: organiziranost, detaljnost u radu, temeljitost, ljubaznost


Što nudimo: Osiguran zajednički smještaj
Osigurana 2 obroka u hotelu
Jedan slobodan dan u tjednu
Rad u smjenama od 7-8 sati
Rad sa preraspodjelom sati
Slobodni dani za osobne potrebe poput vjenčanja i sl.
Redovite interne i eksterne edukacije
Mogućnosti napredovanja i stalnog zaposlenja
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
159026212
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.