Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ MIRJAM WEILLER
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
31.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ MIRJAM WEILLER
Kontakt:
osobni dolazak: DV MIRJAM WEILLER, PALMOTIĆEVA 16, ZAGREB
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ( NN 10/97,107/07,94/13, 98/19,57/22) u daljnjem tekstu: Upravno Vijeće Dječjeg vrtića Mirjam Weiller članka 28. statuta Dječjeg vrtića Mirjam Weiller raspisuje natječaj za radno mjesto odgojitelj/ica, M/Ž na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, postanite dio vrtićkog tima u kojem je različitost vrlina, u kojem se potiće i podržava edukacija djelatnika , a kreativnost i trud se vrednuje.
Broj traženih radnika : 1 Vrsta zaposlenja; određeno
Uvjeti: Uvjeti prema članku 24 i 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97.107/07.94/13, 98/19,57/22) Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97 ) Uvjeti za gore navedeno radno mjesto: - završeni preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij za odgojitelja predškolske djece, odnosno studij za odgojitelja koji je stečena stručna sprema u skladu s ranije važećim propisima ili završen sveučilišni diplomski ili specijalistički studij za odgojitelja Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola koje ispunjavaju propisane uvjete .
Prijava za natječaj mora biti vlastoručno potpisana, sadržavati naznaku radnog mjesta i vrste radnog odnosa za koje se prijavljuje te slijedeće priloge u preslici: 1. Životopis 2. Dokaz o državljanstvu 3.Dokaz o odgovarajućoj vrsti i razini obrazovanja 4. Uvjerenje nadležnog suda da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak sukladno čl.25 Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97.107/07,94/13,98/19,57/22 ) ne starije od dana objave natječaja 5. Dokaz o radnom stažu ( elektronički zapis iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ), ne starije od dana objave natječaja Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a kandidat/kinja koji bude izabran/a u obvezi je dostaviti dokaze o ispunjavanju uvjeta u izvorniku ili ovjerenoj preslici.
Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju te koja je vlastoručno potpisana. Prijave na natječaj s dokazima o ispiunjavanjiu uvjeta natječaja dostavljaju se na mail vrtića : [email protected] O rezultatu natječaja kandidati će biti obavješterni u roku 15 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143386240
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.